Máte někdo zkušenosti s opravou přední masky? Jednou jem zavadil za nějaký drát a od té doby se to semnou veze. Dneska jsem malinko štrejchnul o plot (žádnej škrábanec), ale urvalo se posledních pár úchytů. Takže maska držela spadlá na posledních 2 šroubech ze 11. Problém je že 8 spodních šroubů je uchyceno velmi neštastně k plastovým výliskům které samy o sobě nedokáží díky měkkosti materiálu těchto výlisků držet masku pevně ve stejné poloze a očka těchto výlisků ke kerým se to šroubuje jsou dost často silně obroušena od odlétajících kamínků takže některá sice nejsou úplně utržená ale drží na nekých zbytečcích materiálu. Krajní horní oka přední masky jsem už několikrát skoušel lepit ale bez výsledku. a zbylé spoje nahoře jsou na nacvakávací a špatě drží už z výroby
Jakým lepidlem nebo způsobem se dají oba materiály pevně slepit, případně nastavit ubroušený materiál? A otázka z jakého materíálu je obojí vyrobeno?
díky
oprava přední masky (nedrží)
oprava přední masky (nedrží)
Yaris 1.0 2005
tak jsem to zkoušel spájet ale utrhlo se to ty očka jsou děsně subtilní a hodně namáhané. navíc se mi urval ten plast co chrání tu masku od bahna a kamení od kola. Nazval bych to blatníkem, ale přesnýterminus trechnikus neznám. Po několika stech km se mi ho podačilo slušně kolem probrousit. Kde by se dal sehnat novej? Nebo i použitej?
Yaris 1.0 2005