Okenní deflektory

vše ohledně modelové řady Yaris
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

muco píše:Ja som ich kupoval na int.strankach s autovýbavami.Stáli tiež 29€ s poštovným(2€).
a ako su prichytene? len tak zasunute medzi tesnenie?ci aj nejako mechanicky? lebo tie moje som aj prilepoval aj prichytaval na take haciky,proti "ukradnutiu".prakticky sa to pri kradezi polame,znehodnoti...
no a presne to si pamatam ze pisali aby sa to pritlacilo pri lepeni poriadne s nahriatym vzduchom aby to nepisakalo...
nepiska...
inac pecka ako tam mas polozeny ten model YAriska,parada...
aj ja ho tam mam :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Dík :lol:
No,ja som ich dostal bez plieškov,ktoré by sa k tomu mali dodať.Zavolal som im ,že mi chýbaju pliešky a oni mi poslali dodatočne.
Montoval som ich ale bez plieškov-priliepal som ich aj obojstrannou lepkou-pre istotu,ale držia zatial dobre...Žiadne nahrievanie...ty máš možno iné "nálepky",ktoré treba nahriať.
Keď som však dostal tie pliešky,rozmyslel som si to a tak som ich tam nenarval.Myslel som si,že to bude bez nich "plandať,ale nie.Ani s nimi nehneš...
Tie pliešky su totiž trochu iné ako som mal volakedy. Je na nich taký zúbok(akože hrot),ktorý myslím nepustí ,ak by si prípadne potreboval dať ich von.Neviem sice či je nutné ich niekedy dať von,ale ak by som ich tam dal,tak by som roztrhal všetko okolo-gumy,atd...

Obrázek

Ale uvidím časom,ako sa to bude správať-zatial nie je nutné ich tam dať. Skúšal som aj trochu silnejšie ich vybrať pri zavretom okne,ale nedá sa...Asi by som to zlomil-čo je pre zlodeja-tak či tak jedno-ak ti chce urobiť škodu-tiež ich odlomí a s tými plieškami by asi urobil väčšiu škodu...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tata_FIDO
Člen Týmu

Příspěvek od tata_FIDO »

koupeno zde

pasují přesně, je tam oboustraná slabá lepící pásku a plíšky montáž do 5 minut
pepyn
Člen Týmu

Příspěvek od pepyn »

Hodně štěstí, zdraví a mnoho bezpečných a spolehlivých najetých km. :)
Pod stromečkem jsem měl ofuky-okenní deflektory origo toyota 3.gen na všechny okna. Montáž proběhla v servisu cca 25 min. Foto přihodím časem.
"BUBBLE" 08/12, Toyota Yaris NG11 5HB 1.0 VVT-i 5M/T Active, 5,5 lt/100 km
Odpovědět

Zpět na „Yaris“