Nikam na ředitelství to psát nebudu, nechci to nikde dokazovat.

Je to jen a jen jejich manažerský problém, který vyřeším tím, že jednoduše nebudu jejich zákazníkem, jinými slovy nenechám více opravovat auto mladé nezkušené kluky

(i když možná mě tam uvidí ještě při reklamaci - zdá se mi, že nějak ubývá chladicí kapalina po výměně...

)
U té spojky, jde o to, že je tam jedna nádržka na kapalinu, ve které jsou přepážky. Při výměně se ta nádržka má celá nejprve odsát...no a u mně to vypadalo, tak, že ta přední část kapaliny pro brzdy byla žlutá, nová, ale vzadu zůstala tmavá zelená... (o víkendu mi to nedalo a ze spojkového okruhu jsem vypustil celkem ještě asi 400ml té zkalené kapaliny..)
btw:
už se mi ani nechce rozmazávat, že jsa vybaven tou super odvzdušnovací hadičkou jsem sfoukl i brzdy....a brzdí líp zadek!! Předtím byl takovej v nejistej při brzdění v pravotočivý zatáčce. Nemám to nijak věrohodně změřený, ale je to tak, svoje auto už prostě znám
NA druhou stranu všechno by vlastně mohla vysvětlit jednorázová závada na tom jejich brzdokapalinovém přístroji..
pozn. všechny uvedené skutečnost nemám exatně podložené!!