Fotografie deb*lu, kteri nas ohrozuji na silnicich
Fotografie deb*lu, kteri nas ohrozuji na silnicich
Rozhodl jsem se vytvorit toto tema po zkusenostech na nasich silnicich. Prikladam fotku (z mobilu, strasna kvalita) dementa, ktery ohrozuje svym chovanim jine ridice. Pridejte se, at se vidi na webu... Zamerne nevymazu SPZ, ackoli jinak to u fotek na webu delam, navic pro spatnou kvalitu obrazu ji i napisu...
Vyplyva z toho, ze ne kazdy Toyotak je rozumny clovek... Skoda...
Vyplyva z toho, ze ne kazdy Toyotak je rozumny clovek... Skoda...
Uplny deb*l
SPZ: 1A5 6924
Toyota Landcruiser
9.11.2004 11:40 - Branik, myska 20cm pred auto v 80km/h a prudke brzdeni...

Toyota Landcruiser
9.11.2004 11:40 - Branik, myska 20cm pred auto v 80km/h a prudke brzdeni...

Nedavno jeden toyotar, tusim ze s corollou nebo celicou naboural kolegovo sluzebni auto.Padla zelena a tomu autu pred kolegou chcipnul motor,takze se nerozjelo ale toyotar za nim videl zelenou tak na to hned slapnul a narval to do nej.Kolega pak asi 14 dni nemohl otocit hlavou,musel se otacet cely.A to to bylo jen pri rozjezdu,tak nevim jak by to dopadlo kdyby jel.

Co bys od něj chtěl... stačí jeden pohled
Nicméně je asi furt lepší, když zaparkuje takhle, než když ti vorve tvoje auto. Já u baraáku občas parkuju v boční ulici, která je hodně do kopce. Ještě nedávno tam taky parkovával jeden "borec" podobnej tomu na obrázku se starším zlatým saabem. Jeho zvykem při odjíždění vždycky bylo, když oba se svou tlustou paničkou nalezli dovnitř, odjistit ruční brzdu a dojet na doraz k autu za sebou, které kolikrát odskočilo i o deset čísel. Pak teprve otočil volantem a odjel pryč. Když jsem mu to jednou říkal, jenom nechápavě kroutil hlavou co po něm vlastně chci...

Nicméně je asi furt lepší, když zaparkuje takhle, než když ti vorve tvoje auto. Já u baraáku občas parkuju v boční ulici, která je hodně do kopce. Ještě nedávno tam taky parkovával jeden "borec" podobnej tomu na obrázku se starším zlatým saabem. Jeho zvykem při odjíždění vždycky bylo, když oba se svou tlustou paničkou nalezli dovnitř, odjistit ruční brzdu a dojet na doraz k autu za sebou, které kolikrát odskočilo i o deset čísel. Pak teprve otočil volantem a odjel pryč. Když jsem mu to jednou říkal, jenom nechápavě kroutil hlavou co po něm vlastně chci...

Tak takovýho debila bych snad zabyl.Jimmi píše:...odjistit ruční brzdu a dojet na doraz k autu za sebou, které kolikrát odskočilo i o deset čísel. Pak teprve otočil volantem a odjel pryč. Když jsem mu to jednou říkal, jenom nechápavě kroutil hlavou co po něm vlastně chci...

Celica 4WD turbo 5.gen
Jasně, už jsem se chystal dát mu drátěnku do vejfuku... naštěstí se včas odstěhoval (asi). Takovýhle týpci nepatřej na silnice.
Dneska večer jsem jezdil po Praze tramvají. Slušná mela, viděl jsem na vlastní oko jednu vykolejenou na Malostranským
Všichni dneska jezdili jak úplný magoři, ze všech stran vjížděli do ucpanejch křižovatek a nechápali, že pak nebude moct pojet vůbec nikdo. Takže všichni troubili, tramvaje zvonily.... A co myslíte, že na to naše dopravní policie, tak vytrénovaná akcemi "Kryšot"? NIC! Seděli někde na prdeli nebo sháněli dárky a na to co se děje ve městě zvesela prděli
Pardon že sem sprostej.....
Dneska večer jsem jezdil po Praze tramvají. Slušná mela, viděl jsem na vlastní oko jednu vykolejenou na Malostranským

- cahir
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jj . moja segra robi v prahe, ma sluzobneho focusa - a tiez predna znacka s niekolkym jamkami od gule... mi vravela, ze v prahe - bezna vec. ked typek cuva - tak pokial nezatlaci na naraznik za nim ... debili.. a ti co maju takto este gule namontovane - totalni jebovia. by som tehlu na predne sklo pustil kokotom. je aj u vas zakazene mat tazne namontovane iba tak? u nas musis mat gulu dole. . aj tak na to kaslu typci. . no zas niekedy ked sa na mna tlaci nejaky magor mam chut si ju tiez kupit...saus píše:Tak takovýho debila bych snad zabyl.Jimmi píše:...odjistit ruční brzdu a dojet na doraz k autu za sebou, které kolikrát odskočilo i o deset čísel. Pak teprve otočil volantem a odjel pryč. Když jsem mu to jednou říkal, jenom nechápavě kroutil hlavou co po něm vlastně chci...V mé přední značce už mám taky pěkně vytlačenej důlek.
Corolla (E12)
3D HB, 1.4VVTi
3D HB, 1.4VVTi
- JeD
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dulky na spz mozna nekoho netesi, ale pokud se ve vnitrni Praze zkratka parkuje do mist 10cm vepredu a 10cm vzadu, tak se holt "kontaktne" parkuje a nic s tim nikdo nenadela. Narazniky jsou od toho, aby se narazelo ;-P To me vic nasiraj dulky na bocich od expertu na parkovistich zvlaste pred marketama s levnejma mlikama 
A co se tyce fotek debilu, kde nosite fotaky, ze je mate tak krasne po ruce? Dovedu si predstavit foceni ve stojici kolone, jinak bez sance :-/

A co se tyce fotek debilu, kde nosite fotaky, ze je mate tak krasne po ruce? Dovedu si predstavit foceni ve stojici kolone, jinak bez sance :-/
Toyota Corolla 1.8D XL *91
E9 modrej hatchback s rezavym lemovanim
wostrej motor 1C 49kW@4600 122Nm@2600
E9 modrej hatchback s rezavym lemovanim
wostrej motor 1C 49kW@4600 122Nm@2600

- Hafan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No dulky v SPZ
( sem, cumel akorat z vokna a sledoval jsem tu svoji nadheru
a kdyz nejakej dement u nas na sidlisti misto aby si trosku couvnul popojel dopredu a znova couvnul mel by to na 2x tak mi to narval kouli do auta az se cely rozklepalo a hned na to odjel takze mam prasklej ramecek a promacklou SPZ
( ale ja si na toho kripla pockam! Pak me jeste dokaze nasrat zavist nebo nevim co to je, hned co jsem si Celicu privez tak sem mel druhej den na predni haubne vyskrabanou hvezdu
(((((( za to bych zabijel
(

JeD: ta moje fotka je z mobilu, takze to i vystihuje jeji kvalitu a to ze mam fotak pri sobe 
jinak hvezdu tam vyskrabou asi stupidni deti ktery rodice malo rezali... Rodicum ukradli z Yarise oba znaky Toyota, pro jistotu jeste tak ze pod to vrazili sroubovak ci co, takze jeste poskrabali haubnu a viko kufru... Nemluve o tom, ze jeden znak stoji u Toyoty (tenkrat stal, v roce 2000), 590Kc...

jinak hvezdu tam vyskrabou asi stupidni deti ktery rodice malo rezali... Rodicum ukradli z Yarise oba znaky Toyota, pro jistotu jeste tak ze pod to vrazili sroubovak ci co, takze jeste poskrabali haubnu a viko kufru... Nemluve o tom, ze jeden znak stoji u Toyoty (tenkrat stal, v roce 2000), 590Kc...