Jak sundat volant
- beckman
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jak sundat volant
Ahoj prosím prosím o radu jak dát dolu volant. MR Yaris Ty už ho máš vyměněný tak to asi budeš vědět nevím ale jestli si měl standart s AIRBAGEM já ho tam mám ale volant prostě a jasně potřebuju jinej. Můžete někdo něco poradit kde se má co povolit a na co dát bacha už jsem se na to koukal ale nechci ten starej volant zničit ani poškodit BAG. Díky díky za rady 

Je to jednoduchý. Na druhé straně volantu jsou po pravé a levé straně dva šroubky, myslím že Torxy. Ty povolíš a sundáš prostředek volantu. (Ten airbag) Pozor, prostředek drží na kabelu k airbagu, ten je ale na konektor a pěkně ho odpojíš. No a pak už jen povolíš matku na volantu co ho drží na tisícihranu. Je to jednoduchý. Jen já sem si předem odpojil baterku, měl sem trochu strach aby ten bag nestřelil. Neměl by ale raději
Bude ti pak ale svítit kontrolka na přístrojovce. To sem vyřešil vyjmutím žárovky

Bude ti pak ale svítit kontrolka na přístrojovce. To sem vyřešil vyjmutím žárovky

Spravne se ma odpojit baterka a musim se cekot 90s a potom by nemel strelit pokud nezapnes klicek tak ti kontrolka nebude svitit cau
Naposledy upravil(a) toyotak dne stř 25.10.2006, 23:08, celkem upraveno 2 x.