Zdravím před Cca pul rokem se vyměnil Yarise za nového Aurise. Jsme sním nad míru spokojen. Jediné co mě trápí je že mi přijde že je uvolňené sedadlo řidiče. Když se trochu zapru tak je tam taková vule ze i při brzdění mám pocit ze se v tom pak houpu. Tak se chci zeptat jestli sítím nemá taky někdo problém? v Toyotě mi řekli ze to údajně utahl. Ale nějak jim nevěřím
Mal som ten isty problem. Po servise to vydrzalo asi mesiac bez pohnutia - potom to robilo znova. Servis tvrdil ze je to jednoducho tak skonstruovane a ze kazda sedacka ma volu a mne to strasne zralo nervy. Tak som sa pustil do hladania problemu sam s otcom a zistili sme ze vznikne mala vole v lavej prednej casti sedacky - v mieste kde je konstrukcia sedacky uchytena o pojazdovy mechanizmus - problemom je ze to nejde dotiahnut - avsak staci malicky tlak na miesto uchytenia (skusali sme pridrzat prsom) a sedacka sa ani nepohla - tak sme do priestoru medzi toto uchytenie pojazdoveho mechanizmu a samotny mechanizmus vlozili (vtlacili kovovy klin -(zlomeny kusok od noznic-hovadina ale pomohla)..... sedacka sa odvtedy ani nepohla. Po asi dvoch mesiacoch som pri upratovani auta -tento klin vytiahol pretoze som isiel na poslednu garancku a pri tom som to chcel pisomne nahlasit ako zavadu nech to riesia - odvtedy (az je tomu 1/2 roka sa sedacka ani nepohla -pravdepdoobne sa tymto klinom jemne zdeformoval uchyt a uz "nevykla". - ak bude zaujem presne miesto mozem nafotit.