muco píše:No ked už sme pri tých MADE IN... zaujímavé je, že jediná vec z "Japan" na yarise sú letné pneu na (ale to len na spestrenie debaty)

taky musím přidat své postřehy

Když jsem koupil Yariska, tak na tom byly letní Nokiany - suprový gumy naprosto seděly v jakýchkoliv situacích, měl jsem pocit, že to auto ani nejde "utrhnout" , po 75000 jsem je už s lítostí musel sjeté vyhodit. Dal jsem si tam zimní, jenže ty jsem koupil přes "kamaráda" - Kormoran - prý jsou dobrý, ale hrůza, plave to, netroufnu si s tím jet víc než 90, podle mě špatné skladování a reklamace - prý nenašli závadu, vyvážené jsou, tak prý co. Říkal jsem tak se s tím svezte, krucinál - prý to jede dobře, nechtěl jsem riskovat, ale asi by stálo za to, nasadit kola s těmi původními letními, jet 150 (to sedělo i při větru

) a pak totéž s těmi zimními, ale to bych se bál, že si auto rozbiju, protože to od 100 výš a při větru pomalu na dálnici nešlo udržet. No ponaučení, gumy příště už jen orig. a v servisu.
Fakt nevím, dost mě to štve, ale zkoušel jsem ty zimní reklamovat 3x a nic nepomohlo, firma si stála na svém a soudní znalec na telef. dotaz mi řekl, že potřebné testy jsou strašně drahé a dělají se pouze po smrtelných nehodách, že bych se nedoplatil, no tak už na to kašlu, v zimě jezdím coby "brzda provozu"

a příští rok koupím nové.