Stresny box

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
jakubbukaj
Navigátor

Stresny box

Příspěvek od jakubbukaj »

Zdravim,

chcel by som kupit stresny nosic a box na Yarisa. Vzhladom na velkost, alebo skor "malost" strechy uvazujem nad niecim kratsim. Mam 2 favoritov: Thule Pacific 100 (370l), cca 280€ a Hakr FL 350 (350l), cca 180€. Nema niekto skusenost s jednym alebo druhym? Zaujima ma hlavne aerodynamicky hluk, pevnost a trvacnost konstrukcie. Ze ci sa tych 100€ navyse za Thule oplati...
Co sa tyka nosica - v Toyote mi ponukaju nejaky ich za cca 170€, ale je to ten "uzavrety" typ, ktory nema take siroke priecniky, ako ten, kde priecniky pretrcaju. Je v podobnej cene nieco pouzitelne na trhu?
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

Ahoj ja mám Thule ocean 200, je kratší a širší, k tomu Thule nosič na strechu s presahujúcimi priečnikmi (výhoda je že ti vojdú aj dva bicykle k tej truhle). Priečniky radšej ocelové ako hlinik s drážkou lebo tá píska(mal som, viem) Inak nosič nevydáva skoro žiadny hluk (čo sa o bikoch nedá povedať) Za mňa Thule :thumbsup:
Obrázek
jakubbukaj
Navigátor

Vdaka za odpoved :) Ten tvoj Ocean 200 je to iste co sa teraz predava pod nazvom Pacific 200 (1750 x 820 x 450)? Ak ano, ako je to s presahom boxu? Nebrani vo vyhlade na semafory, otvaraniu kufra a tak? Ten nosic na strechu je tiez Thule, alebo iny? Kolko cela sranda stala?
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

Ano je to asi to isté a nebráni výhladu ani otváraniu kufra, dá sa ale otvárať len z jednej strany (od spolujazdca). Ak ju dáš dosť na kraj, vojdu sa k nej aj dva bicykle(musíš ale uchytávať až tam ako presahuje nosník ). Záladný nosič mám tiež Thule s ocelovými nosníkmi, pretože na hliníkové potrebuješ skoro všetko príslušenstvo na T-drážku a napr. držiak na lyže mám obyč. zo supermarketu vo výpredaji a musel som ho podomácky prerábať (keď som mal ten hliníkový) a kuvšemu tá odkrytá drážka ešte aj poriadne pískala. Aj bicyklové Thule máš za dve minúty nahodené a supermarketový 30 minút skrutkovania :evil: . Ceny si nepamätám, už to mám 6 rokov ale mám niečo takéto
http://www.autonosice.sk/stresne-nosice ... -1427_3553
http://www.autonosice.sk/nosic-bicyklov ... e-532_4171
len všetko staršie verzie
jakubbukaj
Navigátor

Diky moc!
Odpovědět

Zpět na „Yaris“