Freetronic
Chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi minerálním olejem a brzdovou kapalinou (hustota). Pán mě říkal, že když použiju standard membránu tak ta brzdovka ji rozleptá. Nikdo, ale neví za jak dlouho. Nechce se mi dávat 22 tisíc za tu origo, tak si říkám, že bych to za 1800,- zkusil. Jen nevím za jak dlouho se to prožere zase skrz. Díky za názory...
TOYOTA YARIS 1.0 i 16V 50kW FREETRONIC r.v.99
murnik01 píše:SAmozřejmě , aby toho nebylo málo tak jede člověk na technickou a je vyteklej zadní tlumič, tak mi ji dali jen na 30 dní.
Nevíte, kde sehnat levně tlumiče?
http://autodily.mjauto.cz/toyota/yaris- ... 23910.html
a tady ten sachs nejlevněji
http://www.autodily-cardo.cz/podvozek/t ... s-280-523/
A hlavne odporúčam nekupovať tie najlacnejšie... (neviem ktoré sú tie 2-3 triedy). Tým nechcem tvrdiť,že sú tie-čo tu chlapy ponukaju linky zlé-TO JA NEVIEM! Ale zo skúseností asi z pred 15 rokmi, kedy som sa ulakomil a kupil som na skodovku ORIGINAL v autotechne tlmiče a poviem vám, pekne som sa popálil...Asi po pár mesiacoch bola akcia v Slovenskej Lupči-kontrola tlmičov zdarma (pojazdná STK), tak som tam išiel a test vyhodnotil,že sú v 50% stave...
Musím však ešte podotknuť, že mi kamoš odporučil ešte pred ich kupením nekupovať z Autotechny ako originálne, nech si radšej priplatím na MONROE (NENAHOVARAM nikoho na tuto značku !!! ).Problem bol v tom, že boli niekolkonásobne drahšie..Takže ma "nenahovoril" a stačili mi škodovácke-som si povedal...
No a celé to skončilo tak, že som nakoniec išiel kupiť tie MONROE, takže ma to vyšlo ešte drahšie (monroe+škodovacke) no a kedže ešte bola tá akcia ,zbehol som na test znova. Ani tie neboli sice 100% , ale mali niečo cez 90% (tú devadesatku si pamatám).

Musím však ešte podotknuť, že mi kamoš odporučil ešte pred ich kupením nekupovať z Autotechny ako originálne, nech si radšej priplatím na MONROE (NENAHOVARAM nikoho na tuto značku !!! ).Problem bol v tom, že boli niekolkonásobne drahšie..Takže ma "nenahovoril" a stačili mi škodovácke-som si povedal...
No a celé to skončilo tak, že som nakoniec išiel kupiť tie MONROE, takže ma to vyšlo ešte drahšie (monroe+škodovacke) no a kedže ešte bola tá akcia ,zbehol som na test znova. Ani tie neboli sice 100% , ale mali niečo cez 90% (tú devadesatku si pamatám).

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid