1. Mluvím o této konkrétní kombinaci hmotnost + výkon + FWD. Na místě spolujezdce se při ostré jízdě bojí každý dobrý řidič (včetně Vettela, Pecha atd.), protože je pro něj krajně nepřirozené nemít situaci pod vlastní kontrolou a spoléhat na někoho jiného.
A v této souvislosti je ještě vhodné zmínit tu okolnost, že jak Jonymu v 8 letech (tzn. díky talentu), tak mně ve 28 letech (tzn. díky pilování WR na počítači), na základě jízdy na závodní trati v reálu, nikoli na PC, člověk, který v motorsportu prožil celý život a má v oboru obrovský přehled, řekl, že nikdy neviděl nikoho tak jezdit (což je např. pro mě nejvyšší dosažitelné ocenění - mnohem zásadnější, než by bylo mít nějaké relativně neinformované fanoušky, kdybych závodil a případně (protože je to hodně i o štěstí, týmu, autě atd.) měl nějaké úspěchy). Jinými slovy, bál by se i ten jiný řidič, kdybych vezl já jeho. Tested.
2. Tím manuálem myslím ruční volbu rychlostního stupně řidičem, a to bez ohledu na konkrétní systém (zda řidič přímo mechanicky zasahuje do funkce převodovky nebo ji ovládá zprostředkovaně). V tomto smyslu je i současná sekvenční převodovka F1 s bezešvou změnou rychlostního stupně manuál - o okamžiku přeřazení nahoru i dolů rozhoduje řidič, nikoli plně automatický systém (který by za celý závod ušetřil celé sekundy).