Topeni
Topeni
Zacalo nam trochu prituhovat.Rano teplota okolo 0 yarisek se zahreje tak po 2 kilometrech ale poradne zacne topit az tak po 6.To je skoro jak u Favorita.Myslel sem ze bude tepleji.Vyroben byl v roce 2003 v listopadu.Neslo by to trochu zateplit?
Dik za kazdou radu.

brácha má auto s klimou už asi 2 roky, a když sem mu řekl, že klima je i na topení - akorát dáš kolečko ne na modrou ale na červenou barvu - pak to žhaví jak hrom, - tak čuměl jak puk
asi do teď tomu nevěří, protože mu mezitím došla náplň
fakt je to tak, je to naprosto super hlavbně v zimě, pustíš klimu na přední okno a za pár vteřin hotovo, vidíš a jedeš... dělalo mi to tak i ve starém saxíku... tož tak ...
čus

fakt je to tak, je to naprosto super hlavbně v zimě, pustíš klimu na přední okno a za pár vteřin hotovo, vidíš a jedeš... dělalo mi to tak i ve starém saxíku... tož tak ...
čus
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to je divné, na mém bývalém acco když jsem dal klimu max do červeného pole a dal fukar naplno tak šel tak horkej vzduch že se nedalo dlouihodobe držet u výstupu ruku blíž než do 15cm.. clověk ji měl pak hezky propečenouReLe píše:Je to divný, mám klimu, ale netopí mi(Yaris NG)

-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj to by mě teda moc zajímalo s tou klimou. Mám Yariska a v servisu mi tvrdily, že to netopí, jen chladí. Myslím že to můžeme vyzkoušet. Nastartujeme auto a zapneme klimu a dáme čudlík od topení na červenou a otevřeme haubnu. Jestli se ventilátor porád točí tak to asi jde
já to teď nemúžu vyzkoušet protože mám auto až do 30.11 v servisu 

- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Zkoušel jsem to znovu a opravdu mi to netopí
. Na jiný diskusi jsem se zeptal chlapíka co má Yaris NG SOL a ten byl příjemně překvapený, protože jemu to topilo. Ale znovu jsem si projel příručku a i když jsou v ní všechny verze Yarisu NG, tak o použití klimatizace k topení, tam nebyla ani zmínka.

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.