Počet TSek na forku?
- MilaCorolla
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No, já se určitě připojím i kdybych se měl s Honzou (DJ) sejít sám
Je to hezký pokecat osobně u stejnejch aut
Takže za mě stačí sdělit datum a čas a dojezd do cca 50-100km Praha-okolí a určitě se dostavím...
nová šedá myška
= Corolla TS - 192HP, rv 2005 po FL - 2/2014 prodáno 
opět nová šedá, tentokrát už myš
= Avensis 2,2 D-4D 110kw, rv 7/2007 po FL
opět nová šedá, tentokrát už myš
Ci to je?
Neni tady nekoho z vas tridverovy sedostribrny TS z Kladna? Vypada dost podobne jako "seda myska" MilaCorolly, ale stredoceska znacka. Chlape, dyk my jsme sousedi! Jeste ma nejaky typek pobliz starsiho Yarise TS, ale je takovy pobouchany...
No v Brně jsem už jednu potkal..majitel u ní nebyl ale zaparkovala vedle mě loni v dubnu v Den otevřené dráhy. Stříbrná, třídveřová, před FL s čirýma zadníma světlama, bez křídla ale s lízátkem. Jinak do Brna se chystám, ale asi až na konci září nebo potom v říjnu na den otevřené dráhy pokud bude a nebude sníh 
Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
DjRaspby píše:No v Brně jsem už jednu potkal..majitel u ní nebyl ale zaparkovala vedle mě loni v dubnu v Den otevřené dráhy. Stříbrná, třídveřová, před FL s čirýma zadníma světlama, bez křídla ale s lízátkem. Jinak do Brna se chystám, ale asi až na konci září nebo potom v říjnu na den otevřené dráhy pokud bude a nebude sníh
No to sem byl já, parkoval jsem tam jednou vedle cervene vzadu lizo s dirou na 2 vyfuky a vpredu tte. Takže tos byl ty
Jinak okruh jako takový mám v plánu taky. Takže jestli si vzpomeneš zkus mi třeba napsat pak sz pár dnů dopředu.
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Srandista: Taky se chystáš na ten den otevřené dráhy?
Lihus: Aha...no teď koukám na fotku a jo, křídlo tam bylo omlouvám se
, no tak to jsem byl já no...zaparkoval jsem to tam po ježdění, tak sem pak šel na kafe a když jsem se vrátil, stál jsi vedle mě
no jak koukám na tvou fotku, tak i když je malá, tak to vypadá, že si ji hodně vylepšil za ten rok
Tenkrát si měl asi ještě zimní výbavu ne? Ocelová kola a tuším že i zimní gumy
Tak rád tě tam potkám osobně znova někdy, ať dáme řeč 
Lihus: Aha...no teď koukám na fotku a jo, křídlo tam bylo omlouvám se
Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No já to tam parkl záměrně že bysme se třeba potkali, ale tak nezadařilo se. Jinak jj měl jsem plechy se zimákama, protože jsem čekal snad půl roku na kolaDjRaspby píše:Srandista: Taky se chystáš na ten den otevřené dráhy?
Lihus: Aha...no teď koukám na fotku a jo, křídlo tam bylo omlouvám se, no tak to jsem byl já no...zaparkoval jsem to tam po ježdění, tak sem pak šel na kafe a když jsem se vrátil, stál jsi vedle mě
no jak koukám na tvou fotku, tak i když je malá, tak to vypadá, že si ji hodně vylepšil za ten rok
Tenkrát si měl asi ještě zimní výbavu ne? Ocelová kola a tuším že i zimní gumy
Tak rád tě tam potkám osobně znova někdy, ať dáme řeč
Mohli bysme se potkat i se srandistou na okruhu a trošku to tam poškádlit
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06