Výměna/oprava čelního skla

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

aczasa píše:Tak treba ja jsem mimo CR minimalne jednou za dva mesice... :-) Takze je to hodne nebo malo? :-))))
Dost na to, abys mel na aute neco, co neni povolene :))
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

To rozhodne ne, ale pokud si sezenes sadu na zcelovani a vhodnou pryskyrici, tak se kaminku bat nemusis.. :-) Tedy spise si to zcelis a za hodinku je sklo jako nove.. ;-)
Back in Czech.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Pravda Luke... Taky jse mmel na AUTE z PUJCOVNY podobnou zkusenost.. Uberjegr z Bavor mi dokonce primo skrabl ty folie na prednim bocnim skle a rekl, ze s takovym poskozenim nemohu odjet a cekal, nez jsem to sundel cele a peclive a dukladne... Stokrat horsi nez 25E pokuta.. :-D A vysvetlovani pujcovne, jak to,ze nema ty folie .. :-))))
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jakub Krčma »

Jo, jenže mně jde specificky o tu ochranu během jízdy - že to sklo prostě nepraskne a já to někam i s famílií následně nevysmahnu. Že to neochrání před mnoha jinými věcmi, než jsou běžné kamínky, to je jasný. Ten ClearPlex je tak "neviditelnej", že si toho lidi ani nevšimnou, když v tom jedou nebo to viděj zvenčí - pokud tedy nehledaj speciálně konec fólie mimo zorný pole apod.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ochranou za jizdy je kondom. .:-) Jsi opravdu uplne mimo.... JInde... galaxy ufo man.. :-)))))) A moc koukas na rozlobene muze.. :-))))) Mohu ti rici, ze za posledni milion km v aute za volantem se mi nic takoveho na co se pripravujes nestalo. .:-)))))) A neznam ze sveho okoli nikoho, komu by ano.. ;-))))) Jestlize jsi hysterik a streser, tak ti folie nepomuze.. .:-)
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Mně se taky za posledních půl milionu km v autě za volantem nic takového nestalo, ale stát by se snadno mohlo, protože často jezdím rychle, kde jsou následky všeho mnohem vážnější a člověk na to musí pamatovat. Ať už ohledně pneu, brzd nebo čehokoli, co může pomoct.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ano a na takovych principech je zalozeno vypalne v podobe pojisteni, produktu na ochranu....... Preventivni programy..... Ale koho maji obesit, ten se neutopi.... Takze si nejdriv srovnej hlavu, pak vypni televizi a internet a projdi se po louce..
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Werich hadr...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Alespon ze ne Co^2t.. :-)))))
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Hele, možná to myslíš dobře, na to to tedy zní dost arogantně a povýšeně, ale nevylučuju to. Nicméně, já vím velmi dobře, co dělám, nikdy jsem nezavinil nehodu a s pasažéry jsem ani nikdy nebyl obětí nehody (a když jsem jel sám a stal jsem se obětí nehody, tak v ní nehrála roli vysoká rychlost, ale debilita viníka, kterej nedal přednost, náhle změnil pruh bez signalizace apod.). Při tom mém způsobu jízdy, kdy např. prvních 5 let jsem jezdil takřka výhradně na krev, je to slušný. A velkou součástí toho je, že nekašlu na věci, který mně a ostatním můžou zachránit život.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

a? :-) Co tim chtel spisovatel rici? :-) A ano, jse marogantni povysenecky nuklearni hovado, ale stale nejsem Co^2t. :-)
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

No comment
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Takto to prave nefunguje.. To je jako odpovedet ANO na otazku: "Spis? " :-)))))) Kubo kubiku...
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Takže to jako má fungovat tak, že se navážíš do lidí, který maj odlišný názory a potřeby (neřku-li třeba i logičtější či pravdivější)? Štěpo Štěpíku...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

ano, ja si vlastne permantne koleduji... Koleda koleda Stepane... :-))))
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Auris“