Ukradnuty avensis
S avikom som sa rozlucil hned ako som obvolal policiu aj mestsku, ci ho nahodou neodtiahli ... Poistku som nemal, kedze ju vycislili nehorazne vysoku a s istotou, ze japonci sa nekradnu, najma nie osuchane 7 rocne toyoty, som nad niecim takym ani neuvazoval. Verim vsak tomu, ze keby som mal poistku, tak z toho budem mat len minimalnu cast.
Ale ako pobavenie pridam, bolo to sluzobne vozidlo, kupovane bez DPH z Nemecka. Kedze ale este nebolo celkovo odpisane, tak bude potrebne statu doplatit DPHcku vo vyske cca 2000 eur.
Ale ako pobavenie pridam, bolo to sluzobne vozidlo, kupovane bez DPH z Nemecka. Kedze ale este nebolo celkovo odpisane, tak bude potrebne statu doplatit DPHcku vo vyske cca 2000 eur.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
japonci se nekradou........
Nazdarek vsem.
Myslim ,ze jsem se tady uz taky podelil o nepříjemnou zkušenost,ukradli mi novy wagon T27. Stalo se to ve Vidni a policajti mi rekli,ze je to jedna z nejkradenějších znacek. Do te doby jsem mel za to,ze se to nekrade.Pak jsem zjistil ,ze Toyota patri v nemecku a rakousku opravdu k nejkradenejsim....No a vhledem k zadnym hranicim ,jak je videt se okruh posouva. A ,ze se tech toyot tady ve vidni ztratilo.... Takze pokud muzu doporucit urcite nejak zabezpecit. Ja mam opet novou T27 a mam elektr+mech. zabezpeceni a lokalizaci gps,gsm.A samozrejme havarijni pijistku!! Je to drahe to jo, ale po tech zkušenostech....(to ukradene jsem zapezpecene nemel)
A na zaver letos chytli tady ve vidni asi 6 clennou skupinu polaku ,kteří to kradli,brali jen toyoty a hondy. Nahradni dily jsou drahe.....
P.S. ZLODEJI NIKDY NESPI.......
Myslim ,ze jsem se tady uz taky podelil o nepříjemnou zkušenost,ukradli mi novy wagon T27. Stalo se to ve Vidni a policajti mi rekli,ze je to jedna z nejkradenějších znacek. Do te doby jsem mel za to,ze se to nekrade.Pak jsem zjistil ,ze Toyota patri v nemecku a rakousku opravdu k nejkradenejsim....No a vhledem k zadnym hranicim ,jak je videt se okruh posouva. A ,ze se tech toyot tady ve vidni ztratilo.... Takze pokud muzu doporucit urcite nejak zabezpecit. Ja mam opet novou T27 a mam elektr+mech. zabezpeceni a lokalizaci gps,gsm.A samozrejme havarijni pijistku!! Je to drahe to jo, ale po tech zkušenostech....(to ukradene jsem zapezpecene nemel)
A na zaver letos chytli tady ve vidni asi 6 clennou skupinu polaku ,kteří to kradli,brali jen toyoty a hondy. Nahradni dily jsou drahe.....
P.S. ZLODEJI NIKDY NESPI.......
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Mně ukradli Avensis v roce 2007 na Dlhých dieloch po pouhých pěti týdnech. To, že se Toyoty nekradou, už bohužel neplatí. U dalšího Avensise jsem si po cca roce náhodou všimnul, že mám zalomený zámek, ale naštěstí mi ho už nikdo neukradl. No a teď mám třetího Avensise (r.v.2012) a tam mi zalomili zámek dokonce po týdnu. Pro změnu v Petržalke.
Už po první zkušenosti jsem se rozhodl nevrážet peníze do ochran, které stejně jde překonat a raději těch 20tis investoval do EuroGAP. Doporučuju každému.
BTW ten můj ukradený vůz po více než roce našli v jedné bratislavské garáži. Patřil nějaké firmě, co si ho poctivě koupila na leasing
Už po první zkušenosti jsem se rozhodl nevrážet peníze do ochran, které stejně jde překonat a raději těch 20tis investoval do EuroGAP. Doporučuju každému.
BTW ten můj ukradený vůz po více než roce našli v jedné bratislavské garáži. Patřil nějaké firmě, co si ho poctivě koupila na leasing

ja som uz kupil mojho avensisa so zalomenym zamkom dveri, predchadzajucemu majitelovi ho chceli ukradnut pred akvaparkom v Senci.
po tejto skusenosti tam nechal namontovat zederlock a zamok na dverach neopravoval aby nebolo co vylamovat.
po tejto skusenosti tam nechal namontovat zederlock a zamok na dverach neopravoval aby nebolo co vylamovat.
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Dalo by sa suhlasit, ale ... Tych 70 - 80% mame odkial ? Ci beries len CR ako TOP vzor ?
A Prave pre Avensis to absolutne neplati.
http://www.kba.de/cln_031/nn_125430/DE/ ... __nnn=true
Prihlasenie novych aut v DE 2012 Avensis Sedan+Kombi:
Nafta: 4365 (2.0 91 (+93kW dopredaj), 2.2 110kw, 2.2 130kw)
Benzin:4015 (1.6 97kW, 1.8 108kW)
Oooops.
A to ten benal ma len 2 motory ...
Zdroj:
http://www.kba.de/cln_031/nn_191078/Sha ... 12_pdf.pdf
A Prave pre Avensis to absolutne neplati.
http://www.kba.de/cln_031/nn_125430/DE/ ... __nnn=true
Prihlasenie novych aut v DE 2012 Avensis Sedan+Kombi:
Nafta: 4365 (2.0 91 (+93kW dopredaj), 2.2 110kw, 2.2 130kw)
Benzin:4015 (1.6 97kW, 1.8 108kW)
Oooops.

Zdroj:
http://www.kba.de/cln_031/nn_191078/Sha ... 12_pdf.pdf
T27 2ZR-FAE Rice on wheels