Ukradnuty avensis

Tlachání o všem - bez zaměření!
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

S avikom som sa rozlucil hned ako som obvolal policiu aj mestsku, ci ho nahodou neodtiahli ... Poistku som nemal, kedze ju vycislili nehorazne vysoku a s istotou, ze japonci sa nekradnu, najma nie osuchane 7 rocne toyoty, som nad niecim takym ani neuvazoval. Verim vsak tomu, ze keby som mal poistku, tak z toho budem mat len minimalnu cast.

Ale ako pobavenie pridam, bolo to sluzobne vozidlo, kupovane bez DPH z Nemecka. Kedze ale este nebolo celkovo odpisane, tak bude potrebne statu doplatit DPHcku vo vyske cca 2000 eur.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
bobanakis
Řidič

japonci se nekradou........

Příspěvek od bobanakis »

Nazdarek vsem.
Myslim ,ze jsem se tady uz taky podelil o nepříjemnou zkušenost,ukradli mi novy wagon T27. Stalo se to ve Vidni a policajti mi rekli,ze je to jedna z nejkradenějších znacek. Do te doby jsem mel za to,ze se to nekrade.Pak jsem zjistil ,ze Toyota patri v nemecku a rakousku opravdu k nejkradenejsim....No a vhledem k zadnym hranicim ,jak je videt se okruh posouva. A ,ze se tech toyot tady ve vidni ztratilo.... Takze pokud muzu doporucit urcite nejak zabezpecit. Ja mam opet novou T27 a mam elektr+mech. zabezpeceni a lokalizaci gps,gsm.A samozrejme havarijni pijistku!! Je to drahe to jo, ale po tech zkušenostech....(to ukradene jsem zapezpecene nemel)
A na zaver letos chytli tady ve vidni asi 6 clennou skupinu polaku ,kteří to kradli,brali jen toyoty a hondy. Nahradni dily jsou drahe.....

P.S. ZLODEJI NIKDY NESPI.......
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nechci uplne nesouhlasit, ale krom pojistky nic nefunguje. Existuji (dostupne vsem za laco) GSM rusicky, nahradni ridici jednotky se sadou klicu, vrtacky ........ Obzvlast kdyz je to na dily...
Back in Czech.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

este je tu jedna moznost a to dat inzerat a skusit si auto vykupit.
fleggy
Člen Týmu

Příspěvek od fleggy »

Mně ukradli Avensis v roce 2007 na Dlhých dieloch po pouhých pěti týdnech. To, že se Toyoty nekradou, už bohužel neplatí. U dalšího Avensise jsem si po cca roce náhodou všimnul, že mám zalomený zámek, ale naštěstí mi ho už nikdo neukradl. No a teď mám třetího Avensise (r.v.2012) a tam mi zalomili zámek dokonce po týdnu. Pro změnu v Petržalke.
Už po první zkušenosti jsem se rozhodl nevrážet peníze do ochran, které stejně jde překonat a raději těch 20tis investoval do EuroGAP. Doporučuju každému.
BTW ten můj ukradený vůz po více než roce našli v jedné bratislavské garáži. Patřil nějaké firmě, co si ho poctivě koupila na leasing :)
VladoK
Řidič

Příspěvek od VladoK »

ja som uz kupil mojho avensisa so zalomenym zamkom dveri, predchadzajucemu majitelovi ho chceli ukradnut pred akvaparkom v Senci.
po tejto skusenosti tam nechal namontovat zederlock a zamok na dverach neopravoval aby nebolo co vylamovat.
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Nakopat a zakopat :evil: bandu ... a zacat od vrchnosti.

Odtahovka asi nechodi, tak nejaky spinac alebo vytahovat sparovane ECU (ma nieco take vobec TTT ?)

BTW Vacsinou miznu nafty (polska montaz)?
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Myslim, ze jsi vymenil pricinu a nasledek.... :-) Jestli pripustime, ze se proda cca 70 - 80 % techto vozidel v nafte, tak uz sam ten fakt nejak lehce vylucuje, ze pri normalnim rozlozeni kradezi bude stejne benzinu jako nafty.. ;-) Ale to jen tak..
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Dalo by sa suhlasit, ale ... Tych 70 - 80% mame odkial ? Ci beries len CR ako TOP vzor ?
A Prave pre Avensis to absolutne neplati.

http://www.kba.de/cln_031/nn_125430/DE/ ... __nnn=true

Prihlasenie novych aut v DE 2012 Avensis Sedan+Kombi:

Nafta: 4365 (2.0 91 (+93kW dopredaj), 2.2 110kw, 2.2 130kw)
Benzin:4015 (1.6 97kW, 1.8 108kW)

Oooops. 8) A to ten benal ma len 2 motory ... :cry:

Zdroj:
http://www.kba.de/cln_031/nn_191078/Sha ... 12_pdf.pdf
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ono nesmis zapomenout na "trh urceni".... UA, RU, CZ, SK.... vsude tady jsou prave ty naftaky nejak zvlastne oblibene.. :-)))) Preci nebudes krast auto v DE abys ho v DE prodal, ne?
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“