Ukradnuty avensis

Tlachání o všem - bez zaměření!
Maghreb
Věčnej rejpal

Ukradnuty avensis

Příspěvek od Maghreb »

Ahojte,

dnes v noci mi bol v Bratislave ukradnuty moj avensis. Je to T25 po facelifte (rv 2006), s SPZ BL691AY. Je to svetloseda metaliza, kod farby 1C0. Na boku je este prilepene, ze je to motor D-CAT. Poznavacie znamenia auta:
1. pravy predny ostrekovac xenonu nema krytku
2. pravy blatnik je poskrabany (nie autom, ale kusom kovu, ktory sposobil defekt). Poskrabanie je pekne kruhove
3. na cierno poskrabany naraznik presne v lavom zadnom rohu - v zime niekto nevedel zaparkovat
4. medzi parkovacimi senzormi na zadnom narazniku drobny skrabanec.

Ak by ste to niekde videli, poprosim napiste mi SZ, budem len rad. Aj ked predpokladam, ze ho uz neuvidim.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Mel jsi to nejak zabezpecene nebo vubec? Ja zatim vim o jednom ukradenem, naprosto bez zabezpeceni.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 Obrázek
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

je mi to luto. Budem sa obzerat.

A nemozem si odpustit poznamku, ze toto je presne vysledok nakupov nahradnych dielcov z pochybnych zdrojov (polske allegro a ine aukcie, inzeraty etc)
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Aby to tu nebylo dvakrát, tak jsem to takhle zmnožil a přesunul.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

awe_cz píše:Mel jsi to nejak zabezpecene nebo vubec? Ja zatim vim o jednom ukradenem, naprosto bez zabezpeceni.
Nie, bez zabezpecenia. Standardne uzamknute + imobilizer. Spoliehal som sa na to, ze toyoty sa nekradnu. Nehovoriac, ze kto by uz len bral slusne osuchanu toyotu (ako vidis z popisu).
VladoK
Řidič

Příspěvek od VladoK »

je to svinstvo, ruky polamat tymto hajzlom.

kde v BA sa ti to stalo?
tiez parkujem v BA (petrzalka) na ulici pri panelaku, mam tam sice este navyse zeder lock, ktory poctivo zamykam pri kazdom opusteni vozidla, tak verim, ze ich to aspon trochu odradi.
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Karlovka, pri OD centrum. 21:30 +- som zaparkoval, rano o 8:30 uz tam nebolo.
Honza K.
Manager Týmu

Příspěvek od Honza K. »

Maghreb píše:Karlovka, pri OD centrum. 21:30 +- som zaparkoval, rano o 8:30 uz tam nebolo.
To je fakt děs :( Mám prakticky stejného avíka a zatím můžu jenom doufat, že snad můj i zůstane. Zřejmě byla poptávka na nějaké náhradní díly z Polska apod. Policajti o tom vědí? Tuším, že čím dříve se začne pátrat, tím větší šance na úspěch, kdysi jsem slyšel příběh o tom, jak jedné paní během nákupu kradli auto a když se vracela, už jenom zahlédla, jak mizí ve větší dodávce. Volala ihned policajty, sdělila popis auta vč. SPZ a za cca hodinu ho odchytili u polských hranic, a když otevřeli dveře dodávky, nestačili se policajti divit - auto bylo téměř celé rozebrané na ND a "připravené"...
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

no do prdele, drzim palce aby sa naslo a ak nie aby si poistovna dobre splnila co si splnit ma..

ak mam byt uprimny tiez sa spolieham hlavne na to ze toyoty sa nekradnu (aj ked mam aj nejake to zabezpecenie), ze niekto lopne 7 rocneho avensisa ma dost prekvapuje.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Celik
Řidič

Příspěvek od Celik »

Maghreb píše:Spoliehal som sa na to, ze toyoty sa nekradnu.
Na tohle spoléhá každý řidič JPN auta , proto když se něco takového nedejbože stane , tak se diví.. Je to samozřejmě škoda a osobně se taky divím , že zrovna Avensis .. (dá se říct že je to takové všední auto). Přeji hodně štěstí při hledání , ať se najde ;)
Obrázek
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Polcajtom som samozrejme nahlasil okamzite, ked som to zbadal. Policajti, ktori to vysetrovali (celkovo som stretol asi 6 roznych policajtov v roznych casovych intervaloch) tak sa rovnako na mna pozerali, pretoze vyhlasili, ze aj oni maju japonocov, lebo sa nekradnu. Ukradnutie japonskeho vozidla je skor rarita.
Buldouš
Navigátor

Příspěvek od Buldouš »

Je mi tě líto vím co zažíváš už mám taky tuto zkušenost,ale byla to oktávka kombi kterou jsem koupil synovi.Doufám,že jsi mněl pojistku.
Jestli Vaši poldové hledají jako ti naši,tak se s Avíkem rozluč.Budu se koukat i tady na Ostravsku,ale většina kradených aut je okamžitě rozebraná a díly jdou všude po evropě.
Přeju hodně štěstí.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

Buldouš píše: Jestli Vaši poldové hledají jako ti naši,tak se s Avíkem rozluč.
Přeju hodně štěstí.
vzhledem k tomu ze jakykoli auto muze bejt vyvezeny z jakykoli casti republiky do zahranici nejdele za dve hodiny, pripadne za stejnou dobu muze bejt schovany nekde ve stodole a kuchany na dily, tak mi rekni jak bys ho hledal?

pro informaci, hledani kradenyho auta je hledani jehly v kupce sena, pokud nezustane nekde odstaveny az se zlodej povozi, nebo ho pouzil k pachani jine trestne cinnosti a uz ho nepotrebuje....

tak nebrblej na policajty, oni za to nemuzou
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Buldouš
Navigátor

Příspěvek od Buldouš »

Jasně máš pravdu,ale po zkušenosti s oktávkou a dotazem u kámoše poldy proč se při silničních kontrolách víc nezaměří na kontroly nejvíce kradených aut mi řekl,není na to čas je nás málo.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

coz je pravda, a kor u octavie, kterejch jezdi po silnicich bambilion

u kradenyho auta je lepsi nepocitat s tim ze ho majitel jeste uvidi, chce to pojistku, dobry zabezpeceni, garaz, nebo idealne kombinaci vseho
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“