Já čekám... kdyby byla tady její výsost Celica VIII na showroomu tahle modrá s manuálem... beru ihned. Prostě tohle je jediná kárka která má charisma jako celi, je krásná ze všech stran a úhlů, je ultra praktická, prostorná... NEMÁ chybu, motor je bravurní, JOOOO je DOKONALÁ, je to radost vyjít ven z baráku a vidět jí... jen u tohodle auta by mě nemrzelo, že je její sestřička v garáži--- je v ní prostě stejná energie, cejtim jí

a je fakt silná... jeeeeeejej
prostě je to její nástupkyně... dělala by obdobnou radost jako starší ségra, co už má po 24 letech čas spinkat v garáži a bejt rozmazlovaná, tahle bude jezdit stejně jako ona 365 dní v roce sníh, sůl, déšť nonstop bude venku... chci je porovnat, vim že tam uvnitř je duch její starší ségry... duch CELICA
+ samozřejmě zástěrky (nerad střílim a chytám kamínky), zadní spoiler Low profile, deflektor kapoty, zadní stěrač může/nemusí bejt... přední rozpěra jako má 5g TRDlo (to měl bejt standard, ale musíš je nechat si vydělat

) a kryt kufru... další upgrade si udělám pěkně sám

"označkování"
ps: když sem vysvětloval známýmu, že celi prakticky bezcenná v uvozovkách bude v garáži a novej stroj bude venku trochu si ťukal na čelo... mno moje filosofie je prostě taková, celica 5g má pro mě vyšší hodnotu než tahle nová kárka, peníze nehrajou roli... nejdřív musí něco dokázat, aby si zasloužila, a to 5g dokázala ažaž. 8gen musí a bude žít outdoor. žádný rozmazlování... absolutně praktický nonstop outdoor autíčko. současná kvalita vozu made in japan versus 90 léta... podle mě to nebude rozdíl a měla by se dožít taky podobnýho věku a bejt v kondici i po 20 letech, + designově nezestárne to vidim---- je to a bude DIKTÁT, studie, drzej designerskej počin... musí se studovat, líbí se mi víc než 86 i kdyby 86 měla víc místa
kenne> nemůžu se vynadívat a slintám... ale hlavně čekám na reakci... měla by přijít, měla by...

nebo začnou padat z nebe trakaře...
Taky jí přicházíš na chuť, nebo jen takovej výstřel do tmy? řekni co se ti nelíbí... třeba... zajímalo by mě to... já hledám všude chyby, ale kromě toho, že ty sedačky mohly mít lepší vzorek, lepší barvy fakt nemůžu na nic přijít- antenu neřešim

takhle modrý sedačky-boky v kombinaci se žlutým středem... oleeeee

a do žlutýho středu zakomponovat nějaký další gfx vzorce... "celica, loga draků z prvních gen..."

hned by to prokouklo... fíííha vidim to

Na sedáčkách má bejt vidět, že se nejedná jen o produkt, ale... o kontinuitu a respekt. barevná choreografie- to je slovo týývole

je tragická u standardních seslí, totální nuda, krize... kůže? ne, my víme o kůži svý, je to shit!..... jen krásná látka a krásnej vzorek... to je to co tomu chybí do evropy... pak interier profoukne.... a to fest
tahle kárka se nemá za co stydět... jen je tu nepochopení potřeb Evropy a nutnost prosazení za každou cenu 86.... nene takhle to nepude, špatně, matematicky je to celý špatně, chyba

stala se chyba. je nutný jí opravit, oprava má jméno CELICA... FIX VIII