SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak rada starších Scion Celica dá se říct dneska schválila... a to aniž by jí viděla... na dotaz, kolik by mohla tak stát v us Celica, GTi, když před 23 rokama startovala na ceně přes milion... fogi si vsadil na rozmezí 30-50.000 $ mnoooo 20 je libovka za tak hezkou a praktickou pixlu, byl překvapenej, já sem taky... je to pod cenou... ale tak proč toho nevyužít? Nemá to chybu... Chci jí... definitivně jí chci aniž jí uvidim živě, nebo se v ní projedu, nepotřebuju... nemá chybu :alian: ideal Grand Vitara nahradí Terrano a bude firemní... ale Scion Celica bude bydlet tady OutDoor... žádná garáž, bude trpět :-)
Díly problém nemůžou bejt, já měl celou dobu pocit, že Scion montujou v Kanadě, v Mexiku nebo někde na kontinentu... tak pokavaď je to Japan, neni co řešit... automatico..."ale hlavně nenápadně" psst :lol:
Jo holka se projede po moři kolem celýho světa, cesta kolem světa až do micronesie... bez ujetí kilometru... tomu řikám ekologie :lol:

špetka z konceptu Scion... v realu, hezkej detail 3rd brake light... jednoduchej nápad, efektivní :-) nápis CELICA by se taky dal... jop :-)
Obrázek

ps: nikoho nezaujala? Na to aby napsal pár slov? Ne? Kecáš! :lol: :banana: oba víme moc dobře, že kecáš!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Minulej tejden se byl fogi s bráchou svézt s Grand Vitarou, normálka, moc nadšenej nebyl, na to že to je benzin, tak tam drkotá řadička na neutrál nehorázně... týká se to všech GV... to bráchovi vadilo, takkhle drkkkkotá Terrano Diesel a leze to celkem dost na nervy.
Já bych to každopádně nezkousnul, sem zvyklej na bezvibrační z Celicy... To ani omylem, rozklepanou ruku jak alkoholik, to teda ne :-)
Co mě dneska zarazilo už při otevření dveří- ten plast na klice se normálně hejbe asi o 1/2 cm... na všech dveřích??!!! china?? tak tohle je ta první věc, na kterou člověk šáhne a hned je vytočenej, neuvěřitelný. Jinak to ujde.

Takže je to jasný, SCION je vyvolenej kočár... most wanted :inlove: :alian:
Už se těšim jak malej parchant na hračku :lol: šimrá mě v bříšku... :lol:

Scion by se měl chovat podobně jako Celica, co jsem tak čet, tudíž dokáže řidiči pomoct když jde do tuhýho... jsem si vzpomněl že sem asi před tejdnem viděl v tv záběr ze zatáčky mezi vimperkem a volyní... ta je tááák hustá, taky mi chtěla dát za vyučenou... na to nikdy nezapomenu, vynáší jak piča... a absolutně nečekaně... jel sem tam na mokru a skončil jsem s celi pravýma kolama ve škarpě, ale nic se nestalo... pomohla mi... no byl tam mrtvej motorkář teď a hrobečků je tam víc než dost. Scion dokáže podle mě to samý, a to já potřebuju.

Měla by tam bejt značka "DEBILE VYNÁŠIM"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Proč to musí bejt tak komplikující.... Scion Celica "cesta kolem světa" spíš plavba kolem světa... bylo by to mnohem jednodušší kdyby jí Toyota měla chuť prodávat v EU... jako CELICU oficiálně.... je to nelogický, protože tenhle kočár má moc + 8)
ObrázekObrázek
To víš že seš celicka... vždyť je to úplně jasný, ale pořád to pár robotů v japonsku nepochopilo, bejby :-) :stern:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sekne jí to... ale modrá bude elegantnější, chladnější, klidnější... no je to fešanda :inlove: venku ti to sluší víc než někde v show-rumu, patříš ven.
Obrázek

Go the DISTANCE BOXER, ta výloha je skvělá :-) :lol: zakrslíci... sem si tak pokuřoval před Perlou a jo jela tam 86 orange a uvnitř nějaký 2 zakrslíci :-) koukali na Celicu, já na ně... no Scion TC 2014 aka Celica 8G vypadá proti 86 jak její fotřík... 86 jak rozmazlenej tupej harant, co ho baví se producírovat když neprší a nesněží, nebo si myslí že sbalí slepice :-) Kdežto tady Scion aka Celica... ta je vkusem a filosofií o dost náročnější... serioznější... vyspělejší... praktická, krásná... OK :bigups:

Toyota dělá velkou VELKOU chybu, když sem odmítá CELICU přilifrovat oficiálně... Tupouni!!!!
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 30.05.2013, 10:11, celkem upraveno 12 x.
ObrázekObrázekObrázek
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

červená na tom vypadá moc dobře
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

radys03 píše:červená na tom vypadá moc dobře
musim souhlasit, luxus
Celica ZZT230, 2000, black
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

okoštování interieru...
sedačky jsou podobný jako v Celi 6g, ta pojízdná, prosklená střecha nemá, nemá chybu... místa habaděj, + to madlo v kufru je dobrá tečka na závěr :-) dobrou noc :-)
Motoru chybí štítek... Toyota, na palici... přicvaknu :-) neni tak pěknej jako 3SGE, ale tak o tom to neni :-) v rámci úspory se na tohle dlabe...
http://www.youtube.com/watch?v=D_qpg__hJ_0

Obrázek
Ale už huš modrou... ta červeno-růžová mi začíná lézt na nervy :lol: z toho by i houby v lese vzaly nohy na ramena...

Tahle 8T7 jí bude slušet, na corolle se absolutně nechytla, je trošku víc prudící... nehodí se k tomu autu, který se snaží bejt nenápadný... zbylo hodně barvy... ale na Scion Celica bude optimální :-) vystříkáme.... zásoby že toyoto :-) muselo zbejt moře plechovek, co plechovek sudů :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 30.05.2013, 12:31, celkem upraveno 4 x.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem ukazoval fogimu nejdřív to video interieru... pak teprv video z venčí... nejdřív : "No zase to má tu roztáhlou hubu, jako všechny auta"... řikám " no jo, taky nevim proč, ale nevadí to zas tak, to překreje- zklidní značka"... po pár minutách: " Počkat, ono to má jen 2je dveře?" :lol: :lol: "Jo, proč ti asi vysvětluju že je to jak celica". Z interieru co viděl nejdřív měl pocit že to má 4 dveře :-) "Proč chceš zase stejně divný auto co už máš?" "Seš normální?" "No protože tohle se tady neprodává, nevim proč, a já sem spokojenej s celicou, chci mít podobnou radost z jízdy a z novýho auta, nebude stejně velká ale bude podobná, a nic podobnýho se tady neprodává". Jo "A kde se to vyrábí? No je to striktně Japan, jako Grand Vitara, to je právě to geniální." A co díly? něco se ti posere a seš v prdeli." " Díly jistí Frey, to sem se ptal... ok. A co záruka? " No oba moc dobře víme, že Mitsubishi Galant 92, Mitsubishi Space Wagon, Toyota LC 120 nikdy nepotřebovaly servis v záruce a ani po záruce teď LC 120... jediný auto co zlobilo byl Nissan Terrano, kterej byl ovšem made in Spain... což si neřešil kdysi že, tupoune :-)... Takže záruka je to, že je made in japan... - souhlas? souhlas
"Podivej technicky a ekonomicky vzato jde vlastně o stejnej případ jako Suzuki Grand Vitara, obě auta se vyráběj pár let, dost let, a jen jsou upravovaný jemně k dokonalosti... to maj obě auta společný a tudíž nemaj chybu." Nooo jo, něco na tom je...
"No zase budeš mít auto co všude prudí, že tě to baví :-)" "Ne prudí, já to beru tak, že vůz zkrášluje nudu, tu strašnou nudu na parkovišti, zkrášluje Prahu, zkrášluje tu nudu, šeď, tu tragedii, zkrášluje jakýkoliv místo... a má dělat radost nejen mně ale všem očím, asi jako ty tvý motorky... a že by prudila víc než celi? i když má tlamu jak... tak to si nemyslim, to je zase o dost "konzervativnější" než celi a lidi si zvyknou... co jinýho jim zbejvá :-)

ps: jestlipak někdo zná tohle logo
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ROD "CELICA" bude BUDE continue... .... Scion is the beginning... CELICA continues INDEPENDENTLY :tongue: You wanted fuck us? our community? Nooooo Fuck Youself!!! "Help somebody who is clever, but KICK stupidity--->>>
Fuck propaganda, fuck commerce, fuck marketing... we want our celica! and we will have it. that´s the POINT.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

koromo a neni to logo.
jinak ty sis dal lajnu nebo co?
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Bisciute nepoznáš střízlivýho Microna? Jsi nebyl dlouho na fóru viď?
:D

Microne jestli jsem to dobře pochopil, tak ten Scion stojí 20 k doláčů? Tedy cca 400 k kč?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Já piju jen měkký alc. :lol:
Myfune> jop 380.000,- nebo 400.000,- + doprava cca zatim nemam upřesněnou.
Obrázek

Cituji:
"My local Scion salesman told me that has sold more tCs than FR-Ss. People hear the hype and come in to look at the car because it's cool, but are turned off by the fact that it's actually a tiny, impractical sports car and the salespeople can then pitch see the bigger, cushier tC."

Přesně :-) Naprosto přesně... zdroj:
http://jalopnik.com/scion-to-debut-new- ... -458007445

http://jalopnik.com/the-2014-scion-tc-i ... -461551095
G37 pěknej int, pěknej ext, ale moc žere, pohon na zimu nevhodnej a kufr menší...

už či modroooou nebeskou... show me show me :lol: :inlove:
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

CELICA RETURNS no matter if you don´t WANT IT, if you dont LIKE IT... FUCK YOU!!!!!!!!!!!
CELICA WILL EXPAND AND ATTACT EUROPE soon!!!! fuck marketing--- CELICA dont need this shit... !!! Brain, love, think... CELICA is the point, the CODE, philosophy! :banana: and she is fuckin mad, but cool and happy happy ass hell!---- immortal machine v2 commerce+ cyrysis loaded. but not absorbed... that´s she... she is ignorant... she is beauty...
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> mno to cimrmanovský video neni moc vhodný, vzhledem k dalšímu odchodu--- ale mam tenhle humor rád, kdysi sem si i se Smoljakem podal ruku, kupoval si odemě mobil... nezapomenutelnej oka-mžik.

http://www.youtube.com/watch?v=uFZijfqlhJQ
modroooou neukážou, teď bude měsíc otravovat jen stříbrná blbina se solární řadičkou, ta mě fakt nezajímá :-) ... vy mě napínáte... prasknu :tellme: :alian:
Líbí se mi jak je vysoká... snow fun car, slušná rezerva, asi jako 5g, ještě o dost větší mam pocit, nás sníh a závěje nezastavěj... jen vzrušej, naložíme prkna a hurá do alp, nebo na šumavu, má vyvolená :lol:

Odpověď na to, proč neni do prdele možný dovézt přímo z Japonska do Evropy tyhle kárky, vyměnit logicky loga v předu, v zadu a na volantu a normálně jí prodávat? jako CELICA? Odpověď: stupidní jelita v managementu Toyoty - nic nechápající zdechliny, jste si mysleli že nás tu nakrmíte 86? Nene, nechutná... tak jako celica. je to jen divně konzistentní zákusek, ale žrát pořádně se to nedá, aby chutnalo.... kdežto celica, ta nám tu šmakuje už řádku let :-) ... tečka

+ ještě by mě zajímalo který studio tvořilo design Scion TC 2014 aka Celica... mam dojem, že to bylo studio COTY v us... stejný který dělalo celicu 5G, nebo FJ Cruisera, každopádně ne to francouzský přiblblý evropský studio... ale nejsem si jistej... :lol: Ty světla se fakt povedly, dvojitá Harpuna, mohla bejt i trojitá že :-) ... total original 8)
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“