Artie, vždyť jsem se rozkecal docela dost, ne?

))
Ten ideál, jak tu zmínil Garfield, ten má každý trochu jiný. Mně se dlouho strašně líbil, a pořád líbí, Saab 900 Cabrio. Není příliš okázalý, víc překvapí spíš výkony, než vzhledem, a to se mi líbí. Aneb radši zevnějškem méně atraktivní ženu, zato sympatickou, chytrou a milou

Jenže holt peněz není tolik, abych si mohl užívat se Saabem, tak holt Corollka.
To je prostě taková obyčejná japonská holka, dost lidí ohrne nos. Docela pěkná, akorát zezadu vypadá tak nějak divně, ale zas je menší riziko, že mi ji někdo "přebere"

Když ji umyju, dokonce se i blejská a nevypadá vůbec zle, obyčejnou "Fóbii" hravě strčí do kapsy a s 1.6kou motorem ji ten svůj zadek dá pěkně sežrat i v kopci

S více lidma už je trochu unavená, ale když jsme sami a podráždím jí trochu plynový pedál, je z ní úplná divoška. A dělá to jen kvůli mně, asi mě má ráda

))) A já mám radost, že ta moje obyčejná holka není zase tak úplně obyčejná

))
Mám kamarádku (fakt kamarádku, žádný auto), která co do zevnějšku takřka odpovídá mému ženskému ideálu. Vysoká (181cm), štíhlá (ale žádná hubená anorektička), nádherná ve tváři, hnědé oči, dlouhé vlnité hnědé vlasy... Ňadra trochu menší, ale jak už jsem napsal, to není to hlavní. Když se ještě nalíčí a zvolí vhodné šaty, je to velice atraktivní mladá žena. Jenže.
Býti automobilem, byla by pravděpodobně nějakým supersportem s velmi problematickou spojkou. Protože ať dělám, co dělám, mám velké problémy se rozjet, takže potenciál vozu zůstává nevyužit

A přitom to pořád stojí docela dost peněz

))))
No jdu radši zase chvilku pracovat

))