party boy píše:A to začínala myslim na 130ti. Každopádně zajímavý auto. Taky jsem jí měl, ale ne FL. Často vzpomínám.
Začínala na 129 000, ale s rokem 2001 + třílitr je za tu cenu neprodejná, byť má najeto 136 000 km. Hledal jsem Camry a našel jsem, orignál km, jsem spokojený. Je po servisce, po rozvodech, přesto jsem ji zavezl do servisu Autobond. Vyměnila se lambda sonda a už jezdí. Ještě dám do ní plyn (+ 42 000).
Sranda byla, že když jsem se u Lowmana ptal, co s ní v servisu dělali, když tam maji 3 razítka (!), tak přijímací technik řekl, že toto auto u nich nikdy nebylo. Na otázku, jak je možné, že mi prokazatelně prodávají auto s jejich serviskou a v jejich servisu nikdy nebylo, už zaznělo jen mlčení... To ještě bude mít dohru.
Ale Toyota Tsusho potvrdila, že se u nich servisní kontroly dělaly (také měli razítka), takže je zdravá. STK+ME bez problémů, v Autobondu mi potvrdili, že auto je v pohodě, jen sednout a jezdit a přijet, až bude mít 150 000 (to bude za 1,5 měsice). Tož už se s ní těším do Asie.