elektrické ovládanie okien

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
jonny333
Člen Týmu

elektrické ovládanie okien

Příspěvek od jonny333 »

Nemám prehľad, či sa tu už táto téma preberala, preto sa vás chcem milí pravoverný Toyoťáci spýtať, koľko asi výjde inštalácia elektrického ovládania predných okien na Yariska. Vďaka za odpoveď.
Gottwald
Člen Týmu

el.okna

Příspěvek od Gottwald »

Takéjsem to chtěl, ale když mi řekli že 6-8 tisíc, tak budu radši točit klikou
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Frajerka chcela el. okna, tak som sondoval. Nasiel som celkom dobry vypredaj na el. okna, skoda, ze nie na Yaris. Snad to niekoho s inym modelom Toyoty potesi http://www.molpir.sk/ je to v rubrike vypredaj, na SK stranke.

Predne okna mam v elektrike, tak som zo zaujimavosti zistoval, ci sa da aj na zadne. Set sa vyraba v Taliansku a vyjde komplet na 8000 Sk. No hrozna cena :D
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
ivos
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

stahování oken

Příspěvek od ivos »

Ahoj tak já jsem si je nechal udělat v Toyotě na yariska na přední dveře.
Je to v pohodě, akorát přes léto strašně praskaj pojistky od oken. Stačí přidržet ovládání o 0.5s déle a bylo po pojistce. Cena v Toyotě TSUSHO v Hradci Králové byla cca 8000,- a byla v tom sleva když otevíraly takže původní cena byla kolem 10.000,- originál díl schválený importérem.
Jinak mi to namontovaly pod řadící páku takže řidič si otevře v pohodě, ale spolujezdec to má kvůli ruční brzdě trošku naprd. Jinak sem stím mooc spokojenej :) :lol: :idea:
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

no já jsem si to montoval komplet sám. KOmpletní kit předních oken vyšel cca. kolem 3000,-. Fachá to bezvadně a mám možnost zavřít okna přes D.O. :lol:
jonny333
Člen Týmu

Příspěvek od jonny333 »

YarisMan píše:no já jsem si to montoval komplet sám. KOmpletní kit předních oken vyšel cca. kolem 3000,-. Fachá to bezvadně a mám možnost zavřít okna přes D.O. :lol:
Mozes mi prosim ta napisat, akej znacky bol ten komplet, pripadne kontakt na predajcu? Ak sa ti chce, tak pripoj aj nejake rady ohladom vlastnej montaze. Ak to zozeniem, budem to robit asi sam doma, lebo tie ceny su neskutocne. dakujem.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v. 1999
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

značku nevím - jen to že jsem to objednával přes net. Myslím si že to bylo na http://www.autodoplnky.cz ....ale když se budeš koukat po netu , něco najdeš i na SR...
A montáž - já už se skoro ničeho nezaleknu...servomotory jsem si úchyty musel vymyslet a vyvrtat sám, asi nejhorší komplet odstrojení ( opatrně ) dveří, natahání elektriky a vypínače.....jinak vše je v návodě + UNI obrázky jak a kam.....

A děkovat nemusíš, za co :lol:
....YarisMan....
plesm
Člen Týmu

Re: elektrické ovládanie okien

Příspěvek od plesm »

Zdravím, mám na Yariskovi r.v. 1999 dodatečně montované el. ovládání předních oken, dneska se mi okna zastavily v půlce a šlus, nejde ani jedna strana, normálně jsem držel tlačítko a nedovřely se, zavírat jsem je musel manuálně, prohlížel jsem pojistky a všechny OK, nevíte někdo, přes jakou jinou pojistku je to vedené, případně co by to mohlo být za závadu? Je asi nepravděpodobně, aby odešly oba motorky naráz... Díky
Odpovědět

Zpět na „Yaris“