Laděný výfuk na Aurise 1.6

nová modelová řada - nástupce Corolly
Dav
Člen Týmu

Re: pro VLAN

Příspěvek od Dav »

MarcelX píše:Ty vogo, ty jsi škudlil poštovné je 185,-- tvrdých korun :D ... co si za ně dneska koupíš?
Samo, že natočím... až přijde po novém roce a až ho tam našroubuju...
Jsem zvědav :shock: , asi také objednám :P
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T Terra Cool, VSC + TRC, od 2.5.2011
MarcelX
Člen Týmu

Lauf

Příspěvek od MarcelX »

Tak mi vejfuk dorazil, vypadá to slušně, za ty prachy... už jen čekám, až bude u tchána volno v dílně, abych to tam loupnul. Budu dokumentovat montáž a fotky sem dám, nebojte. 8)
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Tak jsem se konečně dokopal k instalaci a nahodil Kakimoto GTbox na Aurise. Původně jsem řešil Catback Xforce, ale nakonec se jim výfuk vracel zpět, jelikož mě ujistili s homologací a realita jinde. Hledal jsem dále a narazil na Kakimoto. Z hlediska kvality je výfuk naprosto perfektní, celonerezový a padne naprosto přesně. Zvuk je velmi decentní, v autě prakticky do 3000rpm nepoznám rozdíl od seriového.
Výkon posílil, společně s KN vložkou do Airboxu, samostatně jsem netestoval, ale podstatnější je o poznání lepší reakce na plyn.

Až budu mít možnost, tak nechám zase odbrzdit výkon, jen pro zajímavost jsem poprosil kamaráda který má možnost v práci a velice mě potěšil. Benzín beru OMW Maxxmotion 100 a naměřil 102,3Kw, což mě mile potěšilo. V té době nebyly úpravy žádné, tak jsem zvědav, čeho se v budoucnu dočkám. :D

Ještě tu mám pár fotek, foceno narychlo mobilem, špinavé auto i výfuk, ale v dnešním počasí...

http://vlan.rajce.idnes.cz/Auris#WP_000522.jpg

Ve vyšších otáčkách je zvuk jako zde http://www.youtube.com/watch?v=6pISKd3VZdQ, na videu je 1.6 91Kw. :oops:

Musím říci, že mě výfuk mile potěšil jak kvalitou tak zvukem při ceně, kterou bych dal za Remus si myslím, že jsem dostal mnohem více. Ohledně homologací problém není, jinak výfuk má i JASMA certifikaci a součástí balení byla řada pěkných nálepek, dokumenti k homologaci, těsnění, nerezové šrouby apod.

Výfuk mě z RHDJAPAN vyšel na 10,1KKč.

Až bude pěkně tak lépe nafotím, ale pro představu postačí jistě i toto.
PePe132
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PePe132 »

No já už si řikal, jestli si na nás nezapoměl :D Výfuk je pěknej, ale ta cena tomu odpovídá bohužel.. Jsem zvědavej na brzdu. Jinak sériovej výkon je víc než slušnej
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
VLAN

Příspěvek od VLAN »

Ono ohledně ceny, začal jsem to brát tak, že starý tlumič jsem za 2,3 prodal, tudíž mě vyšel komplet včetně domácí montáže pod 8kKč a díky tomu, že se jedná o komplet nerez, oproti tlumiči od UlterSportu, tak nebudu muset řešit výměnu kvůli korozi. :)

Možná je to trochu alibismus, ale raději si už kupuji něco pořádného z čeho mám dobrý pocit a pěkně vypadá i zní. ;)

Ten Catback vycházel o poznání dráž, každopádně tohle pro mě byla zlatá střední cesta a zase dle mých zkušeností je to za podobný peníz mnohem lepší výfuk než Remus, Layting atd.

Na tu brzdu jsem sám zvědav, nějak z něj dostanu i graf a uvidíme, co z toho vyleze. :)

Každopádně mě už ta serie vcelku překvapila, spíše potěšila.
Odpovědět

Zpět na „Auris“