Yarínek 1.3

vše ohledně modelové řady Yaris
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ja tobe mohu poprat jen dosattek vajec v pondeli zmalovnou...... pozadi... :-))))
Back in Czech.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Renata Hrádková píše:Hm, myslím, že mě čeká docela zajímavá debata v autorizovaném servisu. Myslím, že během příštím 3 týdnů se objednám...
Myslím, že do tohoto servisu bych se už s ničím neobjednával. Leda je v pondělí přijít polejt studenou vodou, ale to tam asi nikdo nebude :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Moje skusenosti v servise:
Ak mám nejaké problemy a oni to nevedia vyriešiť alebo rovno povedia,že je to normálne , tak sa "vyhovorím " na to,že to tu rozoberáme a v iných servisoch sa to vyriešilo ,je možné, že to alebo ono je zlé možno preto,lebo... a tak...
Vtedy máš vidieť tie oči,ako sa prevracajú v jamkách prijímacieho technika. Oni toto strááášne neznášajú-tie "tvoje keci" čo si nabrala info na fore .Aj ked sú medzi nami dokonca vedúci aut. servisov. - napr. nemenovaný
http://www.toyotaklub.cz/forum/profile. ... ile&u=6793
Rozhodne s debatou o nejakom probléme tu riešenom v servise neobstojíš. To si myslím,že na to môžeš zobrať jed!
Ako píše Jimmi-treba sa obrátiť na iný servis. :wink:
A nakolko máš auto z r.2006, už dávno padla záruka. Choď napr. do obyčajného servisu. Nechcem tým povedať, že to tam určite vyriešia , ale máš rozhodne väčší výber ako tí, čo majú ešte autá v záruke :wink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“