Zadní stěrač
Nebo raděj aby to pro někoho nebylo třeba složité tak najeď na stránky e-shopu auto kelly a pokračuj v této cestě v hledání: Úvodní stránka → Náhradní díly → TOYOTA → YARIS (_P1_) [04/99-] → 1.0 16V (998ccm/50kW/68HP) [04/99-] → Čištění a ostřikování skel → ramena stěračů a montážní materiál
S DPH 254Kč,vyzvednuto na pobočce autokelly a namontováno. Kvalita super-shodná s originalem. Za tu cenu bych nejradši koupil ještě jeden když vidím jak moje přítelkyně zavírá kufr dveře stylem prásknu s nima silou ze shora. Přitom se dají lehce zavřít spuštěním až uplně dole.
)))))))
S DPH 254Kč,vyzvednuto na pobočce autokelly a namontováno. Kvalita super-shodná s originalem. Za tu cenu bych nejradši koupil ještě jeden když vidím jak moje přítelkyně zavírá kufr dveře stylem prásknu s nima silou ze shora. Přitom se dají lehce zavřít spuštěním až uplně dole.

Zdravím, objednal jsem nový zadní stěrač, ale jelikož předchozí majitel toto neřešil zřejmě dost dlouho tak při odtahování matky se mi ulomil ten šroub na který se celé rameno nasazuje.
Řešil někdo tento problém? Dá se to uložení někde objednat?
Řešil někdo tento problém? Dá se to uložení někde objednat?
Toyota Yaris 1.0 50kw r. 1999,
Ford Mondeo combi 2.2 TDCI 129kw r. 2009
Ford Fiesta 1.25 LPG 2009
Citroen C5 Combi 2.2 Hdi 2002
Ford Mondeo combi 2.2 TDCI 129kw r. 2009
Ford Fiesta 1.25 LPG 2009
Citroen C5 Combi 2.2 Hdi 2002
Se mi ulomil? TO jako on sam od sebe?
Jiste ze se to da objednat, treba v toyote... (kua ti japonci ono samo a to samo jsou vsude). Treba jako cely motor...85130-52010 nebo si to muzes zkusit zbastlit sam... bude to nejaky steft, takze staci sikovny svarec a podobny sroub.... a flexa..
Protoze az zjistis tu cenu origo motorku, tak se otrepes asi az za tyden. .
)) (8k5 Kc).

Protoze az zjistis tu cenu origo motorku, tak se otrepes asi az za tyden. .

Back in Czech.