rano sem byla na strojarne, nece se mi zase jezdit pres pul Brna na FITko =) dyztak nekdy, az tam pojeduwong píše:Prej dalekoArtie píše:tyo, nemit to tak daleko - az z Bystrce, taxe na Vas prijedu tedka hnedka podivatwong píše:Haky, tak ted pred skolou jsem to videl na vlastni oci a je to peknej humus. Urazit pracky tomu kdo to udelal...
PS: stojim primo za tebouAle nekdy bysme se vsichni "Brnaci" mohli sejit na pivko
Tak mi v noci poskrabali Celicu:(
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
wong: Se divim, ze sis toho vubec vsimnul, protoze mam ted auto neskutecne spinavy
Jinak si s tim hral pred tydnem asi 2 hodiny jeden kamarad a uz je to 2x lepsi jak pred tim, to bylo fakt hrozne videt..
Pres zimu uz to necham bejt a na jare se rozhodnu jestli to striknu
Ty ses taky FIT?
Jinak si s tim hral pred tydnem asi 2 hodiny jeden kamarad a uz je to 2x lepsi jak pred tim, to bylo fakt hrozne videt..
Pres zimu uz to necham bejt a na jare se rozhodnu jestli to striknu
Ty ses taky FIT?
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vy Brňáci, tož domluvte nějakej sraz, pokusil bych se taky dostaviti se svým povozem 
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
wong
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No vedel jsem, ze to je tvoje auto, takze sem se na to mrknul. Kdybych byl jenom kolemjdouci, asi bych to nevidel.Haky píše:wong: Se divim, ze sis toho vubec vsimnul, protoze mam ted auto neskutecne spinavy![]()
Pres zimu uz to necham bejt a na jare se rozhodnu jestli to striknu![]()
Ty ses taky FIT?
Jinak jo, taky su obcas FIT
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
6. rocnik? To FITko beres jak zakladku... =Dwong píše:No vedel jsem, ze to je tvoje auto, takze sem se na to mrknul. Kdybych byl jenom kolemjdouci, asi bych to nevidel.Haky píše:wong: Se divim, ze sis toho vubec vsimnul, protoze mam ted auto neskutecne spinavy![]()
Ty ses taky FIT?
Jinak jo, taky su obcas FITLetos 6. rocnik
Trosku se to protahlo, ale ted uz budu kazdopadne koncit....
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
-
wong
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To vis, na gymplu mne jeden rok sebrali (7 roku mistoArtie píše:6. rocnik? To FITko beres jak zakladku... =Dwong píše:No vedel jsem, ze to je tvoje auto, takze sem se na to mrknul. Kdybych byl jenom kolemjdouci, asi bych to nevidel.Haky píše:wong: Se divim, ze sis toho vubec vsimnul, protoze mam ted auto neskutecne spinavy![]()
Ty ses taky FIT?
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
jo tak, tak to jo..je Ti prano =))wong píše:To vis, na gymplu mne jeden rok sebrali (7 roku mistoArtie píše:6. rocnik? To FITko beres jak zakladku... =Dwong píše: No vedel jsem, ze to je tvoje auto, takze sem se na to mrknul. Kdybych byl jenom kolemjdouci, asi bych to nevidel.
, tak si to ted dohanim