Audio je snad hotove,nachvilu,ale teraz na to kaslem.Chcem konecne porobit aj nieco s autom ako takym.
Chcem podvozok,teda sadu tlmicov a pruzin,lebo origo sa ten yaris pekne naklapa.Je vhodne pouzit tlmice a pruziny s verzie TS??Vieme nejaku cca cenu??Alebo je lepsie pouzit od nejakej inej firmi??H&R,Koni...???
Dalej vyfuk.Staci mi aj posledny diel,lebo predpokladam,ze vymenenim celeho vyfuku ajtak nezvysim vykon.Ale urcite nechcem pouzit nejaky shit.Pozeral som na vyfuky Supersprint - maju nieco presne na yaris,ale je to taky dost velky oval,predstavujem si skor kruh a mensi priemer...
Nieco take ma v ponuke napr. TTE. Daju sa niekde u nas kupit produkty TTE??Alebo TRD???Alebo poradte nejaku alternativu...
Teraz mimo tuningu...mam najazdene cca 4000km.V poslednej dobe som si vsimol,ze ak nastartujem studeny motor (rano) tak mi z motora idu nejake divne zvuky.Ide to niekde z lavej strany,tam ako su tie remene (pohlad s predu auta). Trva to tak 2-3 minuty dokym sa to trochu nepotoci a nezahreje.Potom to uplne stichne.Prejavy sa to zas az ked uplne vychladne motor....musi stat aspon pol dna.2 hodiny nestacia.Co to moze byt???Ten zvuk je taky ako keby sa nieco skrelo,pravidelne intervali... skrr skrr skrr skrr...a pomaly to uticha...
PS: ak niekoho zaujima audio zostava,tak zatlmene dvere,repro Boston,v kufri mala kocka,uzavreta ozvucnica a repro 25cm JL Audio.Cele to pohana 4k Audison v mode 3 chanel.Radio Alpine.