Komfortní blikání - 3x
-
- Člen Týmu
Super, díky za odpověď. Ty kontakty přehodit na relátku určitě nepůjde, tam je plošný spoj. A jeho provedení je takové, že nějaké přepojování nepřichází v úvahu. Spoléhám tedy na Vás, a to relé asi naslepo koupím.
Myslím, že v servise by mi spíše nabídli "montáž" nějakého relé, vyráběného třetí stranou, aby z toho měli vývar za práci. Za pouhou minutu za výměnu originálního relé pod volantem moc nevyinkasují. To asi nebudou chtít dělat. A já je v tomhle chápu. A nahlídnout do nového auta pod palubovku mě určitě nenechají.
Myslím, že v servise by mi spíše nabídli "montáž" nějakého relé, vyráběného třetí stranou, aby z toho měli vývar za práci. Za pouhou minutu za výměnu originálního relé pod volantem moc nevyinkasují. To asi nebudou chtít dělat. A já je v tomhle chápu. A nahlídnout do nového auta pod palubovku mě určitě nenechají.
Kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě větší síla.
- daihatsu.materia
- Člen Týmu
ono... prehodit kontakty muze byt i treba to, ze to zapojim do objimky a v te prohodim kontakty, ale jak je vidno, elektrikar nebudes.
JInak je i rele tretich stran, ale tam je problem podobny. Kazdopadne si neodpustim debilni poznamku...
KURVA uz se vsichni vyserte na zmrdoviny, ktere maji ridit za vas a venujte se plne rizeni kdyz uz kurva do toho auta sedate..... Takhle to smeruje doprdele jen kvuli tomu, ze vsichni budou muset mit auto co ridi samo.

KURVA uz se vsichni vyserte na zmrdoviny, ktere maji ridit za vas a venujte se plne rizeni kdyz uz kurva do toho auta sedate..... Takhle to smeruje doprdele jen kvuli tomu, ze vsichni budou muset mit auto co ridi samo.
Back in Czech.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
jn posledni dobou porad nejaky pomocnik, co nam z toho rizeni zbyde za 20let?
bohuzel mozna 5% lidi ma rizeni jako zalibu a zbytek se chce prepravit z bodu A do bodu B...takze az budou na dalnicich jezdit vlaky aut ala volvo...tak to bude fakt na prd.
bohuzel mozna 5% lidi ma rizeni jako zalibu a zbytek se chce prepravit z bodu A do bodu B...takze az budou na dalnicich jezdit vlaky aut ala volvo...tak to bude fakt na prd.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Bohuzel mnoho pomocniku jsou spise "kurvici prvky"... Mezi pripustne (nikoliv vsak nutne) by dal tak max ABS a automaticke sviceni a posilovac brzd a posilovac rizeni..... Zbytek bych vykopal z aut. Navic vsem sebrat i automatickou prevodovku, ta nema v cechcach co delat.
))) A at se vsichni nauci ridit... Povinne dat aspon nejaky cas na autodraze, na motokarach a pokud neprojdou, nepustit na silnici....
Ja bych vam ukazal zac je toho autoskola...

Back in Czech.