Komfortní blikání - 3x

nová modelová řada - nástupce Corolly
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Rele pasuje na rele rozhodne.. prinejhorsim si prehodis kontakty... Nebo si zajdi na predvadeci showroom a mrkni na rele u noveho modelu. :-)
Back in Czech.
Libor L.A.
Člen Týmu

Příspěvek od Libor L.A. »

Super, díky za odpověď. Ty kontakty přehodit na relátku určitě nepůjde, tam je plošný spoj. A jeho provedení je takové, že nějaké přepojování nepřichází v úvahu. Spoléhám tedy na Vás, a to relé asi naslepo koupím.

Myslím, že v servise by mi spíše nabídli "montáž" nějakého relé, vyráběného třetí stranou, aby z toho měli vývar za práci. Za pouhou minutu za výměnu originálního relé pod volantem moc nevyinkasují. To asi nebudou chtít dělat. A já je v tomhle chápu. A nahlídnout do nového auta pod palubovku mě určitě nenechají.
Kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě větší síla.
daihatsu.materia
Člen Týmu

Příspěvek od daihatsu.materia »

Libor L.A. - Každý kdo denně projíždí ty kruhové objezdy o minimálním možném poloměru a vyjíždí hned na první odbočce to určitě ocení. Na toto Vaše PS jsem reagoval ... :thumbsup:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

ono... prehodit kontakty muze byt i treba to, ze to zapojim do objimky a v te prohodim kontakty, ale jak je vidno, elektrikar nebudes. :-) JInak je i rele tretich stran, ale tam je problem podobny. Kazdopadne si neodpustim debilni poznamku...
KURVA uz se vsichni vyserte na zmrdoviny, ktere maji ridit za vas a venujte se plne rizeni kdyz uz kurva do toho auta sedate..... Takhle to smeruje doprdele jen kvuli tomu, ze vsichni budou muset mit auto co ridi samo.
Back in Czech.
on22
Navigátor

Příspěvek od on22 »

Zrovna v sobotu jsem si při jízdě po poloprázdné dálnici říkal, že by bylo ideální mít kromě tempomatu ještě něco, co by za mě kroutilo i volantem… :oops:
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jj.. je mi to jasny.. .a mam pro tebe radu... :-) Pouzij vlak nebo autobus.. :-) Pojedes mnohem levneji a nebudes se muset starat o volant.. :-)
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jn posledni dobou porad nejaky pomocnik, co nam z toho rizeni zbyde za 20let?

bohuzel mozna 5% lidi ma rizeni jako zalibu a zbytek se chce prepravit z bodu A do bodu B...takze az budou na dalnicich jezdit vlaky aut ala volvo...tak to bude fakt na prd.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Bohuzel mnoho pomocniku jsou spise "kurvici prvky"... Mezi pripustne (nikoliv vsak nutne) by dal tak max ABS a automaticke sviceni a posilovac brzd a posilovac rizeni..... Zbytek bych vykopal z aut. Navic vsem sebrat i automatickou prevodovku, ta nema v cechcach co delat. :-)))) A at se vsichni nauci ridit... Povinne dat aspon nejaky cas na autodraze, na motokarach a pokud neprojdou, nepustit na silnici.... :-D Ja bych vam ukazal zac je toho autoskola...
Back in Czech.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A k tomu hned hodim dalsi moudro z kategorie vytesat zlatym pismem do kamene.... Nejhure fungujici a otestovanou soucastkou ve vsech vozech, bez ohledu na vyrobce daneho vozu, je vzdy ta poruchova vec mezi sedadlem, volantem a pedaly....
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Auris“