Kamera do auta..
Kamera do auta..
Zdravim,uvazuji koupit kameru do auta.Uz to nekdo vlastni? Po jake znacce se asi podivati atd.Diky za radu.
To záleží na tom, jakou částku bys do toho chtěl investovat. Já vozím kamerku v autě už dobrého půl roku. Ale jsem pouze vlastníkem takové té řekněme střední trídy no. Stála mě jen 1.300 kč. Nicméně je dostačující a jsem spokojen. Už se mi párkrát hodila. Ne tedy kvůli nějaké nehodě, ale tak nějak jsem zrovna teď před pár týdny dostal smyk na ledě a ač to zní hloupě ... bylo docela fajn se na to podívat
Autko je v pořádku, pouze to odneslo pravě přední kolo, kterým jsem vrazil do patníku doslova jsem odrovnal jeho polovinu a zatlačil boční lem dovnitř. V pneumatice byla taková řekněme "jáma". Ujel jsem naštěstí ještě 14 km ke známému mechanikovi a na druhý den jsem měl za 300 kč kolo jako nové. Takže Yarisek nezklamal a zvládnul to dobře
To jen tak naokraj 

Toyota Yaris 1.0 2010
Ja som sice jeden čas tiež na kameru brúsil zuby,ale nevedel som si to predstaviť ho mať stále na okne-teda na očiach "dlhoprstých" a stále to schovávať by ma to asi tiež nebavilo. Keďže svoju osobu dosť dobre poznám a bohužial už ten môj prijeb..ný mozog ma začína sr.ť (zabúdam aj na to,kde som si pred minutou položil napr. klúče) , určite kameru nie raz zabudnem na skle. .
Mám na mysli to,že spoluobčanom, ktorím sa to zapáči môžu vám kvôli jednej kamere rozbiť okno a uje.ať ho aj so záznamom... Aj keby sa to nahrávalo rovno na nejaký server,aj tak z boku nevidieť,čo sa deje a stále ho schovávať by ma to asi tiež nebavilo-hlavne pri častých vystupovaniach a nastupovaniach po meste...
Alebo ako si to vy predstavujete to mať v aute? (pokial nechcete využiť ten pohybový senzor,ktorí je myslím si pri krádeži aj tak 2 veci )
Sorry,upravil som "dlhoprstích" na "dlhoprstých" , lebo to slovo s tým "í" vypadalo škaredo -
Mám na mysli to,že spoluobčanom, ktorím sa to zapáči môžu vám kvôli jednej kamere rozbiť okno a uje.ať ho aj so záznamom... Aj keby sa to nahrávalo rovno na nejaký server,aj tak z boku nevidieť,čo sa deje a stále ho schovávať by ma to asi tiež nebavilo-hlavne pri častých vystupovaniach a nastupovaniach po meste...

Alebo ako si to vy predstavujete to mať v aute? (pokial nechcete využiť ten pohybový senzor,ktorí je myslím si pri krádeži aj tak 2 veci )
Sorry,upravil som "dlhoprstích" na "dlhoprstých" , lebo to slovo s tým "í" vypadalo škaredo -

Naposledy upravil(a) muco dne stř 13.02.2013, 09:53, celkem upraveno 1 x.
Ono se da poridit i neco jako jsou treba outdoorove HERO a jine a ty namontovat treba do grilu masky pripadne naopak ty takove "spionske" kamery a ty dat jako objektiv treba do "korene vnitrniho zrcatka" a zbytek nekam pod palubku. Ale je to trochu vic prace. Rozhodne jsem jako ty nakonec skoncil, ze mam kameru stale schovanou a nebavi me ji vytahovat... A to presne z toho duvodu, ze je na ocich...
Back in Czech.