nehoda-totálka
nehoda-totálka
zdravím pánové,18.12.2012 jsem pořídil yarouše,super stav,ani škrábaneček,po starší paní s plnou servisní historií a 89tis najeto,2004,1.0 48kw,dne 22.1.2013 pán nezastavil na stopce a yarouš to nepřežil posádka v pohodě,žasnu jak je to auto tvrdý,každopádně mě zajímá,zda se dá rozprodat po dílech.motor,interier a pár plechů+zadní část přežily.popř.jestli tu někdo měl totálku a kolik vyplatila pojišťovna.
A co bys jako chtel? No tak mel totalku, pojistovna vyplatila totalku a nazdar bazar.
Asi jako Otazka, menel nekdo z vas totalku?
Pojistovna vyplati cca tolik, na kolik je jsednana pojistka - spoluucast (pokud jde z havarijky) a nebo tolik, kolik je trzni cena "obdobneho kusu" pokud to jde z povka vinika. Rozprodat, jiste.. jde to, proc ne. Nejlepsi je pak pri rozprodani dokladat ekoligickou likvidaci pri odhlaseni z registru a pojisteni.
))

Pojistovna vyplati cca tolik, na kolik je jsednana pojistka - spoluucast (pokud jde z havarijky) a nebo tolik, kolik je trzni cena "obdobneho kusu" pokud to jde z povka vinika. Rozprodat, jiste.. jde to, proc ne. Nejlepsi je pak pri rozprodani dokladat ekoligickou likvidaci pri odhlaseni z registru a pojisteni.

Back in Czech.
Zdar,byl to yaris 2008 naj.53000, pojišťovna to uznala na total,pak mi řekli,že jde vrak do dražby 51 (možná jezdí dál ?) zbytek do přiznaných 138 vyplatila poj.minus spoluúčast.Bylo rychlé a bezproblémové.Fakt je,že ač malý,tak se pokládal,tak,že prostor byl pro cestující nenarušen,druhé auto bylo na to ještě hůř, mám tedˇnového 3-ti gen.výb.activ a byla to dobrá volba (bohužel v práci to mám na .....,asi půjde snad ke znamému)
"BUBBLE" 08/12, Toyota Yaris NG11 5HB 1.0 VVT-i 5M/T Active, 5,5 lt/100 km