To by mě zajímalo co tam ty zamindrákovaný zkrachovalý nebožáci maj za samolepky

mam pro vás nápad: co třeba samolepky vylitý pryskyřicí (pěknej design) a text- inspiroval sem se filmem "tahle země neni pro starý": Takže: "TH!S LAND IS NOT 4 TATA(r)s, but TOYS"
http://www.logoprint.cz/
Určitýho "napětí-skoro boje" jsem si všimnul i u fogiho. Když se rozhodoval, co koupit k terranu... Bylo to mezi land-roverem /toyotou land cruiserem 120 / mitsubishi pajero / a nissanem pathfinderem.
No nejdřív jsme vyřadili Tátu, pak nissana, a nakonec pajero ... LC měl nejlepší interier, užitnou hodnotu-velkej kufr, kam se vejde i hodně dřeva, a hlavně ten motor s opravdu zajímavou (téměř ekologickou) spotřebou na tak těžkej strojek.
Je ale fakt, že když se potkaj 2 vozy někde na horách - Land Rover/Range a Land Cruiser, a podivaj se ty lidi na sebe, je tam vidět taková RIVALITA až nevraživost.... je to celkem sranda. Už vidim jak to pak vypadá doma... jeden řiká manželce, "sem viděl toho troubu s tou toyotou, tvářil se fakt tvrdě"
a druhej manžel: sem viděl toho joudu s roverem, to je fakt exot, toho bys měla vidět, jak se na mě díval, úplnej mimoň... a manželky nechápou
no ještě jeden kratší slogan mě napad... po 2. pivku takže: "GAME (r)OVER! CRUISE(r) continues..."