RADIO
No je propojeno konektorem a drátkama
To nemá repro ve dveřích? Pak teda bacha na hloubku repro a na to, aby ti do něj nenaráželo okno. Tapec vyříznout by neměl být problém, u každých repro je přibalená papírová šablona.

To nemá repro ve dveřích? Pak teda bacha na hloubku repro a na to, aby ti do něj nenaráželo okno. Tapec vyříznout by neměl být problém, u každých repro je přibalená papírová šablona.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
No ty asi fakt moc dobře hrát nebudou. Takže máš několik možností. Buďto koupit orig. rádio třeba tady
http://auto.bazos.cz/inzerat/4961273/Or ... -Yaris.php
a uvidíš, jak to hraje... Nebo do toho fochu pod ovládáním rádia nacpat nějaký jiný rádio už s CD/MP3 či s čímkoliv a pak propojit.
http://auto.bazos.cz/inzerat/4961273/Or ... -Yaris.php
a uvidíš, jak to hraje... Nebo do toho fochu pod ovládáním rádia nacpat nějaký jiný rádio už s CD/MP3 či s čímkoliv a pak propojit.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
nacpu tam JVC CD/MP3 co mám ze starého radia.....ale dival jsem se na přední dveře a tak od pohledu se mi zdá, že do nich ty repraky nepůjdou, protože ty dveře jsou celé plastové(bez takových těch dírek za kterýma býva reprák) a kdybych vyřezal tapec, tak tam asi nepůjde ani přišroubovat ten kryt reproduktoru, protože ten plast není rovný, ale různě tvarovaný.Nevíš jak velký "repro" se vleze do té palubovky??
To nefunkční ovládání hlasitosti je mi jasné.Hlavně mi šlo o BC.Já teď řeším,jesli nechat origo kazetu v autě a pod ní nacpat druhé 1DIN rádio,nebo koupit plast. redukci a orig. rádio vyndat úplně.Za osobní zkušenost budu rád.
Naposledy upravil(a) M@ty dne pon 12.11.2012, 10:42, celkem upraveno 2 x.
Toy Járin 2001 1.3
FujWé Prase TDi 4motion
FujWé Prase TDi 4motion
Díky.Příspěvky na toto téma mám přečtené.Mě spíše zajímalo jaké máte dlouhodobé zkušenosti.V mém případě je použití plast. redukcí u jiných aut docela negativní.Většinou ty rámečky moc nedrží a vržou.Zde je to celkem velká část pal. desky a co jsem se dočet,tak v případě ponechání původního rádia a montáží 1DIN pod něj na místo přihrádky zas dochází ke kontaktu při řazení.No nespíše tam stejně skončí.Škoda téhle politiky prosazení předraženého klumpu co nic neumí.To se netýká jen Toyoty...
Toy Járin 2001 1.3
FujWé Prase TDi 4motion
FujWé Prase TDi 4motion
- jimmi73
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tiez som si prehadzoval autoradio za Alpine s BT sadou a dal som to do platoveho ramceka + redukcia na pripojenie autorádia. Aj po cca roku používania a nešetrných jázd (aj lesné a rozne kameniste cesty - pri geocachingu to niekedy ani inak nejde) nie je vôbec badať že by sa plast uvolnil, alebo niečo nefungovalo. Všetko ide ako má. Dokonca aj zapalovač, ktorý používam ako nabíjačku pre navigáciu. Je to určite praktickejšie ako tam mať origoš rádio. Teraz tiež ešte uvažujem o pridaní repro. Zatial som tam mal iba tie v prístrojovej doske, ale na www.autofra.sk som si kupil z Polska tapacíry dverí s otvormi pre repro a už ostáva len zohnať dobré repro a dať to tam. Repráky rozmýšlam že dám PowerBass S-6C, je na ne tiež dobrá cena a recenzie čo som čítal tak sú veľmi uspokojivé, tiež sa daú zohnať za rozumnú cenu na hore spomínanej adrese.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
No zatím půjde pod to origo rádio a uvidím,jak se to tam bude přítulkyni líbit.Jinak do svého auta jsem implementoval komponentní dvoupásmové repro Pioneer a celkem spokojenost.Samo že bez wooferu by to bylo o ničem.Ale to je jiná velikost auta.Co dál u Jarina se uvidí,až to uslyším.
Toy Járin 2001 1.3
FujWé Prase TDi 4motion
FujWé Prase TDi 4motion
PowerBass S-6C můžu jen doporučit, hrají fakt dbře.
Dále doporučuji i následující.
Seřazeno podle toho jak se mě líbil poslech (přednes):
U-DIMENSION EL COMP 6
POWERBASS S-6C
HERTZ DSK 165.4
KICX GFQ 6.2
VIBE BLACKAIR 6
CCA po roku používání vše funguje jak má, nikde nic nedrnčí.
Rdukční rámeček sedl perfektně
Dále doporučuji i následující.
Seřazeno podle toho jak se mě líbil poslech (přednes):
U-DIMENSION EL COMP 6
POWERBASS S-6C
HERTZ DSK 165.4
KICX GFQ 6.2
VIBE BLACKAIR 6
CCA po roku používání vše funguje jak má, nikde nic nedrnčí.
Rdukční rámeček sedl perfektně
TOYOTA Yaris 2001 / 1SZFE
LEXUS IS200
LEXUS IS200