Ahoj, prosím o radu ... (ve foru sem nic nenašel).
a) má toto vozidlo palivový filtr ?? Na jaře budu měnit všechny filtry (olejový, kabinový a vzduchový) a při té příležitosti sem chtěl vyměnit i palivový, ten ale nemůžu nikde najít.
b) dá se někde sehnat manuál na toto auto v elektronické podobě, nebo v .pdf ?
Moc děkuji všem za radu
Toyota Auris 1,6 VVTi 91kW
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Mam problem s saltrpakou, ten stribrny krouzek na fotce se trosku oddalil od te kuze a je pekne ostry, je to tak na porezani prstu.
Vyresil jsem to tak, ze jsem celou paku chytnul a otocil doprava, ted je to nahore, v miste, kde se nedotykam.
Otazka zni, existuje nejaka moznost, jak krouzek oddelat, upravit a vratit zpatky? Pripadne pootocit?
Druha vec je, ze sla ta vrchni cast paky utahnout o vice nez pul otacky, jak to tam funguje? Kdyz budu tocit porad doleva, tak to odsroubuju cele? Nebo jen koncovku?

Vyresil jsem to tak, ze jsem celou paku chytnul a otocil doprava, ted je to nahore, v miste, kde se nedotykam.
Otazka zni, existuje nejaka moznost, jak krouzek oddelat, upravit a vratit zpatky? Pripadne pootocit?
Druha vec je, ze sla ta vrchni cast paky utahnout o vice nez pul otacky, jak to tam funguje? Kdyz budu tocit porad doleva, tak to odsroubuju cele? Nebo jen koncovku?

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Jo myslel jsem si to...kuze zustane a odsroubuju tu kouli az po to stribrne nad tou kuzi.
Ale podle mne tam neni jen zavit...pripadne ten zavit se jeste v necem protaci, ptz bych s tim neotocil dalsi pul-otacku
Nevis v cem je chyceny ten zavit na druhe strane, jak to tam vypada, jestli se mi nahodou po dotazeni te hlavice neprotaci ten spodek?
)
Ale podle mne tam neni jen zavit...pripadne ten zavit se jeste v necem protaci, ptz bych s tim neotocil dalsi pul-otacku

Nevis v cem je chyceny ten zavit na druhe strane, jak to tam vypada, jestli se mi nahodou po dotazeni te hlavice neprotaci ten spodek?

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

Co vim, tak je tam jen zavit.
jinak by melo jit lehce oddalit dolu ten kozeny pytlik a uvidis, ze je to jen ta koule na tyci se zavitem. Jeste max ze by shora to bylo nejak chycene, ale to by pak melo jit jemnym tlakem rozebrat vrch koule a kouknout shora (ale to podle me nebude pripad).

Back in Czech.