Mr 2-třetí generace (Imobilizér)
Mr 2-třetí generace (Imobilizér)
Dobrý den,mám mr 2 1,8,rok 2000.Po nastartování chcípne.Potřeboval bych z auta odstranit imo.Nevíte kdo by to zvladl?Diagnostiky píšou jen zapalovací cívky ale ty už jsou nové a auto stále nejede.Zkoušeli měnit i ř.j. ale bohužél auto pořád nejede.Potřebuju sehnat někoho kdo má zkušenosti stimhle autem a umí ho opravit.Děkuji za odpověd.
-
- Člen Týmu
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
imo odstranit nejde a je soucasti ridici jednotky. Navic funguje,protoze kdyby ne,tak auto by ani nenastartovalo. Problem je jinde. Vypada to spis na dodavku paliva.
EDIT: to je to emero co cestuje po servisech celé republiky? A tuším bylo na prodej za 70k tady na klubu. Tak te přesně vím co je.
EDIT: to je to emero co cestuje po servisech celé republiky? A tuším bylo na prodej za 70k tady na klubu. Tak te přesně vím co je.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Bohužél nevím,koupil jsem ho ted o víkendu.Původní majitel ho měl na opravě někde v Rožmitále.Tam pořád dokola měnili řj. ale nepovedlo se jim to oživit.Tak jsem to od nich koupil.Tak se aspon nebudu nudit v dlouhých zimních večerech
.Bohužél mám zkušenosti pouze s koncernem a tak stímhle asi budu potřebovat poradit.

Je to přesně tahle-
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyota/mr2/10173508
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyota/mr2/10173508
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ty vole,za padesat bych ji vzal sam. No nic. Vis co ji je? Je rozbita. :p ale abys nerekl,ze sem svine,tak vymen regulator tlaku paliva,najdes ho u cerpadla v nadrzi. A pak se s tim prijed ukazat,at muzu bejt nasranej jeste vic. 

a co treba nejaky cidlo? je tam cidlo otacek kliky, cidlo otacek vacky ...nebo klidne neco s palivem....mam takovy pocit, ze to ma cidlo polohy skrtici klapky, a co sem se dival na toyodiy.com (online ETKA pro toyoty), tak je i tam u skrtici klapky i nejaky ventil - Valve Assy, Idle Speed Control.... takhle v rychlosti me napadly tyhle 3-4 hodne dulezity cidla pro spravny chod motoru.....ale jinak pouze hadam....na Toyoty odbornik zrovna nejsem... 

V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
Pořád nemůžu sehnat ten regulátor tlaku paliva.Přes mojeho dodavatele dílu jsem to nikde nenašel a tak jsem to obědnal v toyotě v Brně.Akorát už na to čekám týden a pořád nic.Dnes jsem tam byl a ani mě nejsou schopní říct kdy to dojde.Tak když by někdo věděl kde se to dá sehnat poradte.Ten blb v toyotě mě říkal tři týdny a to je až moc dlouho.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2003_T ... 211.4.html 23280‑22010 takhle jak to je to vyndej z nadrže a zkontoluj jestli tam ten pístek jezdí. Docela častá zavada byla pootevřený regulator,auto nastartuje ale po chvili zdechne,protože se pístek nevrati do spravné polohy a benzín teče zpět do nádrže. Nemusíš ho hned kupovat. Hlásí to nějaké chybové kódy? Kontrolka motoru nutně svítit nemusí. Rád bych viděl alespon real data startu eventuelne toho kratkeho běhu motoru.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě,at se něčeho doberem. Jako první musime vyloučit mechanickou vadu motoru. Proto bych změřil ty komprese a to za studena. Když tedy už ten motor chytne běží stabilně v nějakých otáčkách - jakých(hodnota)? kolísá(rozmezí) Diagnostické kody cívek jsou jaké? chybí jiskra - misfire nebo vadná cívka napiš prosím kody. Podtlak volnoběhu je kolik(hodnota kPa) kolik ukazuje váha vzduchu? Tato hodnota linearně s podtlakem klesá nebo jde každá nahoru nebo jdou hodnoty proti sobě?