Yaris HSD
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Včera jsem měl opět možnost se trochu s Yarisem svést. Jízda by dle očekávání super, plynulost, pohoda, klid. Bohužel jsem při tom udělal malý test, objeli jsme cca 4-6 km kolečko, snažil jsem se jet hospodárně, svižný rozjezd na 50km (aby běžely oba systémy), pak plynule, spotřeba byla 3,9 což nevypadá špatně. Pak jsem ale stejné kolečko udělal se svým autem za 4,7, což už nevypadá tak dobře pro HSD 
Vím, že to není možná příliš vypodvídající, ale bojím se, že se na udávanou spotřebu s Yarisem HSD nelze dostat. Vypovídá o tom i fakt a Vašich tankováních. Uvidíme časem...

Vím, že to není možná příliš vypodvídající, ale bojím se, že se na udávanou spotřebu s Yarisem HSD nelze dostat. Vypovídá o tom i fakt a Vašich tankováních. Uvidíme časem...
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Jinak jsem měl taky problém s tankování. Narval jsem tam 29l, v dobu kdy jsem mi před minutou rozsvítila kontrolka rezervy. Jenže to není plná nádrž...rezerva svítí prej od 5,2l a plus 29 není 36. Jenže už jsem si připadal jak blbec, tak jsem to vzdal na 29 litrech. Jak jste na tom vy s tankováním? Má nádrž opravdu 36l?
Ja mám skôr opačný problém,...ked vidím tie rýchlo sa točiace čísla na stojane,mám dojem ,že mi benzin niekde uniká. 
Neviem sice akým štýlom tankujete-teda tí ,ktorí máte problémy natankovať do plna,ale ja to robím tak,že nepúšťam pistol na plné "gule",ale mám ju tak do polovičky stlačenú,aby sa nepenil pri rýchlom napúšťaní (teda ak by náááhodou penil...). Ked už mám cca do polovičky napustenú nádrž, pustím pistol uplne ,povytiahnem ju asi na 10-15 sekund a púšťam potom ďalej. Mal som aj ja problémy s tým niekedy a nejak časom som na to prišiel ako strčiť tú pistol do nádrže. Skúste nenarvať celú tú " klobásu do tej diery " hned ako začnete tankovať
.
Aj ked - je tu debata o nových yarisoch ( III )... Môže byť možno inak tvarovaný krk na nich.

Neviem sice akým štýlom tankujete-teda tí ,ktorí máte problémy natankovať do plna,ale ja to robím tak,že nepúšťam pistol na plné "gule",ale mám ju tak do polovičky stlačenú,aby sa nepenil pri rýchlom napúšťaní (teda ak by náááhodou penil...). Ked už mám cca do polovičky napustenú nádrž, pustím pistol uplne ,povytiahnem ju asi na 10-15 sekund a púšťam potom ďalej. Mal som aj ja problémy s tým niekedy a nejak časom som na to prišiel ako strčiť tú pistol do nádrže. Skúste nenarvať celú tú " klobásu do tej diery " hned ako začnete tankovať

Aj ked - je tu debata o nových yarisoch ( III )... Môže byť možno inak tvarovaný krk na nich.
2 muco
muco ten tvoj príspevok o tankovaní mi pripomína erotiku nie tankovanie paliva do nádrže.
Ďakujem, veľmi som sa pobavil 
muco ten tvoj príspevok o tankovaní mi pripomína erotiku nie tankovanie paliva do nádrže.

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Tak a dnes bylo druhé tankování, takže už vidno spotřebu. Není to papírová spotřeba, ale čekal jsem víc 
Jo a ještě malá zkušenost. Tak jsem stál na křižovatce večer a do druhého pruhy se postavilo BMW (combi, automat a motor těko říct, ale určitě přes 2litry) s týpkem co blbě se culil, tak si říkám, mladý určitě bude chtít závodit. Vypl jsem ECO a jak se vyjelo, tak jsem držel krok do cca 70km/h určitě
Asi čuměl
Srandu jsem měl z něho 

Jo a ještě malá zkušenost. Tak jsem stál na křižovatce večer a do druhého pruhy se postavilo BMW (combi, automat a motor těko říct, ale určitě přes 2litry) s týpkem co blbě se culil, tak si říkám, mladý určitě bude chtít závodit. Vypl jsem ECO a jak se vyjelo, tak jsem držel krok do cca 70km/h určitě