Celica meeting 2012 - Program akce - organizování

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu

Přijedu na Celica meeting

Ano
28
76%
ne
9
24%

Celkem hlasů: 37

Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

To že to bude opět dobrá akce jsem nepochyboval. Možnost zkusit si zařídit GT 86 byla jednoznačně třešničkou na dortu, i když se muselo čekat a zkoušelo nám to kazit počasí, ale jen v sobotu dopoledne. Jinak se musím omluvit, že jsem v neděli ráno práskl do koní bez rozloučení. Ale aspoň sem se tomu loučení vyhnul, takže jako bych byl pořád na srazu :wink: A přeci jen být v neděli doma na oběd nebylo k zahození.
Můj postřeh k GT 86. Je to trošku jiné auto oproti Celice 5,6,7.g o tom žádná. ale co mu chybí do praktičnosti, to mu přebejvá do hravosti. Tohle auto je opravdu víc na zábavu než na odvoz kompostéru, jak zkoušel micron svůj spešl test úložného prostoru :-) A bylo příjemné pod sebou cítit víc koníků než kolik mám ve svojí Celice 1,8 :-) Jo a posezení v Sedačce bylo velice příjemné. Přeci jen ergonomie nové sedačky je propracovanější. Jo a ještě jsme dělali test 4 lidi v autě. Ještě že jsem si sedl dopředu, protože ten nářek ze zadu to se fakt nedalo poslouchat, takže buď max. 2 dospělí + 2 děti a nebo prostě jen dva ve předu a v zádu bágly.

P.S. Zejdy jaká byla vlastně cesta domů?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Pěkný to bylo, jako vždy... jen sem tentokrát nefotil, nějaká lenost či-co :-)
Tak se těšim na fotky, hlavně na tu z hospody vedle 2 něžných pohlavíček :lol: :lol: pizza gladiator klobouk dolu... počasí se vydařilo, lidičky supr, pěkně se klábosilo... paráda

Myfune> Jako vzadu za spolujezdcem jste mi málem amputovali nohy... neni tam místo pod sedačkou ani na hadry.... za řidičem se možná sedět dá, ale tak 15minut... za spolujezdcem ani minutu. Tohlle mi stačilo :lol: popelník neni a ani neni ho kam dát... hlavová opěrka by měla bejt měkčí, celica má měkoučkou :lol: volant by měl jít vejš... atd... co se mi líbilo je ta řadička, nehorázně rychlý dráhy... sedačky ok, dveře ok, popojížděcí okna ok, a nebude tam slyšet aerodynamickej hukot jak známe z celic. Ale u mě je vyřazená z databáze... možná Honda Accord Coupe nabídne víc "komfortu".
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No to s Hondou byl vtip... to auto je tak hnusný, že neni co dodat, začínám mít pocit, že ta radioaktivita.... " teda to napadlo bráchu nejdřív" že má fakt vliv na Japonce.... a dělaj samý sračky :roll: no aspoň že suzuki ta fukushima nepostihla... 8) tohle co předváděj a snažili by se to prodat v 90 letech, šli by do kytek.... fakt jim totálně a definitivně po tý fukushimě jeblo
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Ahoj Všem děkuji za účast na srazu. Helče a Jirkovy díky za pomoc s kempem a plánováním tras.
:lol: . Hlavní díky ale patří partnerovi akce TOYOTA DOLÁK Plzeň za super organizaci na profesionální úrovni a nadstandartní vstřícnost. Pan Hasman s týmem Toyota Dolák odvedli velký kus práce za který jim děkuji a myslím, že nejsem sám. Klobouk dolu :lol: . Rád jsem Vás všechny zase viděl.
Co se týká GT86 jsem mile překvapen. Za mě jen kladné body :lol: . Hravost auta je super :lol:

Po víkendu dodám i nějaké foto.

Kdo si nechal ujít tuto akci může jen litovat ale je tu ještě možnost si GT86 vyzkoušet a to 5.10.2012 v Písku od 12:00 do 19:00hod. (Písek u ČB - Hradiště závodní motokárová dráha http://www.autoklub-pisek.cz/draha.php ) osobně bych hned jel a na tuto další možnost jsem se třásl jako malej ale jsem v práci a ani na otočku 300km tam a zpět mě z práce nepustí :(
m.kunsky
Navigátor

Příspěvek od m.kunsky »

Byla to paradni akce.
Celica 1.6
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Super akce, zase jsem vás rád viděl, příště si ale musim udělat víc času, tentokrát se mi spletly dvě akce dohromady

2Foost: Dolák sice odvedl dobrou práci a super akci, ale hlavní díky patří tobě,že jsi nás spaktoval dohromady ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

Trochu opožděně - instaloval jsem nový PC, tak nebyl čas - díky všem za super víkend, hlavně Foostovi za organizaci.
Naše cesta domů na podvalu nebyla zrovna podle mého gusta, :evil: nicméně vše dopadlo dobře, celica stojí na dvoře a čeká na nový motor/polomotor. Lepší, že to dopadlo takhle, než někde cestou domů na dálnici.
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

Tak hlavně ať je brzo zdravá :wink:
Zíbi
Člen Týmu

Příspěvek od Zíbi »

Už jsem konečně našel čas a nahodil nějaký fotky:) http://malejzub.rajce.idnes.cz/Celica_meeting_2012/
Kdyby někdo chtěl fotku ve větším rozlišení s SPZ tak stačí napsat SZ nebo na facebooku... najdete mě pod jménem Jiří Zíbar
ST 182 2.0 Gti
m.kunsky
Navigátor

Plzen 2012

Příspěvek od m.kunsky »

http://toyotak.rajce.idnes.cz/Snimek posilam par fotek sraz Plzen 2012
Celica 1.6
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“