a jak se to vyresilo?
dneska jsem si kontrolovala sveho pulrocniho Aurise a mam ji tam taky :( Resit to hned, nebo staci za pul roku na garancce?
Hrdza na prednych dverach
Vyriesilo sa to tak, ze mi to trosku zbrusili, vraj tam dali nejaky tmel proti hrdzi a pretreli to lakovou tuskou.slunea píše:a jak se to vyresilo?
dneska jsem si kontrolovala sveho pulrocniho Aurise a mam ji tam takyResit to hned, nebo staci za pul roku na garancce?
Zatial to nehnije, aj ked pravda je, ze odkedy to opravili, tak velmi neprsalo, uvidime po zime, snad to bude ok... kto mate podobny problem, sup s tym hned do Toyoty, aby ked sa operacia nepodari ste im to po dalsej zime mohli ist oplieskat znova

Auris 1.6 Valvematic TC 2010
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Hmm zbrouseni chapu, tmel taky chapu, ale misto laku dali tuzku?
Pokud se jim nevyplati prelakovat aspon zastrikem dvere pod gumou, kde to neni videt, tak bych pochopil, ze by to udelali takovou tou doplnkovou barvou v male lahvicce se steteckem a rucne...ale tuzkou ta vrstva nemuze byt skoro zadna :-/
Muzes dat foto pred a po?
Pokud se jim nevyplati prelakovat aspon zastrikem dvere pod gumou, kde to neni videt, tak bych pochopil, ze by to udelali takovou tou doplnkovou barvou v male lahvicce se steteckem a rucne...ale tuzkou ta vrstva nemuze byt skoro zadna :-/
Muzes dat foto pred a po?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

asi som sa zle vyjadril, lakovou tuzkou som myslel tu sadu na opravu laku, dve flasticky, jedna s farbou, druha bezfarebny lak
keby to chceli striekat, zrejme by museli odstrojit dvere, takto je to ok, sice vidno trochu stecence, ale je to pod gumou, tak to nevadi...
foto pred zial nemam... maximalne mozem urobit foto po oprave, ak by ste velmi chceli

foto pred zial nemam... maximalne mozem urobit foto po oprave, ak by ste velmi chceli

Auris 1.6 Valvematic TC 2010