Byl posunut termín na dodání objednaného vozu

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Jindrouš
Člen Týmu

Byl posunut termín na dodání objednaného vozu

Příspěvek od Jindrouš »

Ahojte,dnes mi bylo sděleno,že bohužel se nedodrží termín předání nového vozu toyota yaris :-(
Budeme čekat o měsíc déle:-(,ale Toyota to kompenzuje tím,že do té doby nám zapůjčí jiný vůz zdarma :-),myslím že je to solidní...
Komanche

Příspěvek od Komanche »

to je slusny, mam pocit ze vsichni ostanti by se na tebe ehm :( :)
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Pekne jednanie, tu by som si vypocul par vyhovoriek a isiel by som domov peso.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Jindrouš
Člen Týmu

Příspěvek od Jindrouš »

Vše dopadlo takto:

Dostal jsem firemní vůz k zapůjčení,během 2 dnů mi z autosalonu volali,že sehnali vůz, se specifikací dle mé objednávky,ale ne v základní červené barvě,ale v modro-šedé metalíze,tato barva je příplatková,dostali jsme však výhodu,a to barvu nedoplácet a dodržet podmínky objednávky.Nenutili mě,jen ukázali možné řešení.Ta barva je prostě super a červená na ní nemá...
Tak jsme si ujasnili přesný den předání a dnes je již Yaris v garáži,bonbonek na konec byla obrovská kytice pro manželku a značkové víno pro mne,nebudu autosalon kvůli nevyžádané reklamě /mohl by se někdo zlobit/,ale klobouk dolů,vybral jsem dobrého prodejce a i dobrý vůz... :P
igor čistič
Navigátor

Příspěvek od igor čistič »

Tak udej aspoň region - abysme věděli - když nechceš dělat přímou reklamu. I když si myslím, že by se nikdo nezlobil.
Carina E 1,8i kombi "97"
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

nielen region, ale rovno sem napis predajcu, myslimze si zasluzi aby si mu urobil reklamu 8)
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Jindrouš
Člen Týmu

Příspěvek od Jindrouš »

drgi píše:nielen region, ale rovno sem napis predajcu, myslimze si zasluzi aby si mu urobil reklamu 8)

Jak se sem vkládají fotky?
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

drgi píše:nielen region, ale rovno sem napis predajcu, myslimze si zasluzi aby si mu urobil reklamu 8)
To si urcite zasluzi.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
salam01
Člen Týmu

Příspěvek od salam01 »

Jindrouš píše:Vše dopadlo takto:

Dostal jsem firemní vůz k zapůjčení,během 2 dnů mi z autosalonu volali,že sehnali vůz, se specifikací dle mé objednávky,ale ne v základní červené barvě,ale v modro-šedé metalíze,tato barva je příplatková,dostali jsme však výhodu,a to barvu nedoplácet a dodržet podmínky objednávky.Nenutili mě,jen ukázali možné řešení.Ta barva je prostě super a červená na ní nemá...
Tak jsme si ujasnili přesný den předání a dnes je již Yaris v garáži,bonbonek na konec byla obrovská kytice pro manželku a značkové víno pro mne,nebudu autosalon kvůli nevyžádané reklamě /mohl by se někdo zlobit/,ale klobouk dolů,vybral jsem dobrého prodejce a i dobrý vůz... :P
Koukej to sem napsat (nebo aspoň do SZ) :)
Chystáme se kupovat nové auto pro ženu a Corrola je v užším výběru. Kdyby to vyhrála, ať vím, kam si pro ni zajít.
Jindrouš
Člen Týmu

Příspěvek od Jindrouš »

salam01 píše:
Jindrouš píše:Vše dopadlo takto:

Koukej to sem napsat (nebo aspoň do SZ) :)
Chystáme se kupovat nové auto pro ženu a Corrola je v užším výběru. Kdyby to vyhrála, ať vím, kam si pro ni zajít.

Mrkni sem - www.mujyaris.wz.cz p.s. jak se t líbí? :-)
Toyota Yaris 1,3 MMT Sol ,zakoupen 18.8.2006
Odpovědět

Zpět na „Yaris“