Budeme čekat o měsíc déle:-(,ale Toyota to kompenzuje tím,že do té doby nám zapůjčí jiný vůz zdarma

Koukej to sem napsat (nebo aspoň do SZ)Jindrouš píše:Vše dopadlo takto:
Dostal jsem firemní vůz k zapůjčení,během 2 dnů mi z autosalonu volali,že sehnali vůz, se specifikací dle mé objednávky,ale ne v základní červené barvě,ale v modro-šedé metalíze,tato barva je příplatková,dostali jsme však výhodu,a to barvu nedoplácet a dodržet podmínky objednávky.Nenutili mě,jen ukázali možné řešení.Ta barva je prostě super a červená na ní nemá...
Tak jsme si ujasnili přesný den předání a dnes je již Yaris v garáži,bonbonek na konec byla obrovská kytice pro manželku a značkové víno pro mne,nebudu autosalon kvůli nevyžádané reklamě /mohl by se někdo zlobit/,ale klobouk dolů,vybral jsem dobrého prodejce a i dobrý vůz...
salam01 píše:Koukej to sem napsat (nebo aspoň do SZ)Jindrouš píše:Vše dopadlo takto:
Dostal jsem firemní vůz k zapůjčení,během 2 dnů mi z autosalonu volali,že sehnali vůz, se specifikací dle mé objednávky,ale ne v základní červené barvě,ale v modro-šedé metalíze,tato barva je příplatková,dostali jsme však výhodu,a to barvu nedoplácet a dodržet podmínky objednávky.Nenutili mě,jen ukázali možné řešení.Ta barva je prostě super a červená na ní nemá...
Tak jsme si ujasnili přesný den předání a dnes je již Yaris v garáži,bonbonek na konec byla obrovská kytice pro manželku a značkové víno pro mne,nebudu autosalon kvůli nevyžádané reklamě /mohl by se někdo zlobit/,ale klobouk dolů,vybral jsem dobrého prodejce a i dobrý vůz...![]()
Chystáme se kupovat nové auto pro ženu a Corrola je v užším výběru. Kdyby to vyhrála, ať vím, kam si pro ni zajít.