Možnost seznámení se s GT86

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

libor12 píše:Já mám tady takový testovací úsek https://maps.google.cz/maps?saddr=Mn%C3 ... um=10&z=16 bod A-B 7.7KM 85% trasy je do kopce,je tam nový asfaltový povrch. S mojí corolou gti opravdu naprosto na hraně se to dá zajet mezi 5.25-5.35. Hned při první jízdě s gt86 jsem to zajel bez problémů 5:50 a při 4 jízdě už jsem to měl za rovných 5:20 a kdyby to auto bylo moje a každá rana by nestala sto tisic a neměl ho jen na pár hodin tak věřím,že bych to dostal pod 5 minut.

sem si říkal že jsou mi ty zatáčky povědomé .)
btw v uterý sem si je dával 6x s mxkou :) po 23hod je tam prázdno, a ta obloha. sundaná střecha a jízda na hraně :)

...jo mam z toho peknou angínu :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Idaho> co mě odrazuje od cabria je právě ta nachcípanost--- jako jen jízda se staženýma oknama v celi je hazard se zdravím :-) Mít Cabrio, furt by mi tekly nudle, kašlu na to... :lol:

Mno Asi mě donutí udělat definitivní vyřazovací verdikt, a teď se podržte :-) kompostovač z lidlu :lol: Mam ho v kufru celi... ta obří krabice se vejde do celi akorát... bez sklápění sedaček, bez demontáže deklu, auto disponuje plnou rezervou.... Takže až vyložim kompostovač, pro kterej jsme jeli s máti celi... protože Land Cruiser zrovna jel pro 2 tuny dřevěných briket... Tak si nechám krabici v kufru a zajedu se podivat na tu 86... buďto tam krabici nacpu, nebo jim jí tam nechám na památku a odjíždim :lol:
Rodinka chtěla kompostovač, celicka naložila, odvezla... jestli tohle nezvládne 86... konec. Jestli jo, tak překvapí :-) i když jsem absolutně zklamanej a vůbec se mi tam ani nechce... mělo to vypadat takhle... ale protože to vypadá tak jak to vypadá... rozhodne kompostovač :lol:
http://www.autoblog.com/photos/scion-fr ... to-4074117
ps: s určitou modifikací bych naložil i 3 kompostéry... :lol: ale je to o tom nic neměnit

Takže nejprve seznámím gt86 s komposterem... a pak se kdyžtak seznámíme i my... a nebo třeba taky ne... a to myslim fakt vážně... nejdřív se seznámí s drtičem humusu a pak případně se mnou 8) protože to co toyota provedla JE HUMUS z designerskýho hlediska, a i z praktickýho hlediska... ale třeba překvapí :lol: kompostovač už se těší na meeting 8)

Z designu scion conceptu v NY se dalo čerpat mnoooooooogo... přední lampy- ostrý, zadní lampy fantastický.... nasávání vzduchu- prolis v kapotě... mělo to šmrnc, bylo to sci-fi... já chtěl sci-fi kárku číslo 2... ale z nějakýho totálně šílenýho důvodu z tý krásy vzniknul ten patvar... kterej trošku zachrání už jen křiklavá pěkná barva... u toy oranžová, u subaru modrá... slabý, žádná drzost, provokace, futurismus, nadčasovost... NIC, pocit = 0 zamrznutí
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“