Idaho> co mě odrazuje od cabria je právě ta nachcípanost--- jako jen jízda se staženýma oknama v celi je hazard se zdravím

Mít Cabrio, furt by mi tekly nudle, kašlu na to...
Mno Asi mě donutí udělat definitivní vyřazovací verdikt, a teď se podržte

kompostovač z lidlu

Mam ho v kufru celi... ta obří krabice se vejde do celi akorát... bez sklápění sedaček, bez demontáže deklu, auto disponuje plnou rezervou.... Takže až vyložim kompostovač, pro kterej jsme jeli s máti celi... protože Land Cruiser zrovna jel pro 2 tuny dřevěných briket... Tak si nechám krabici v kufru a zajedu se podivat na tu 86... buďto tam krabici nacpu, nebo jim jí tam nechám na památku a odjíždim
Rodinka chtěla kompostovač, celicka naložila, odvezla... jestli tohle nezvládne 86... konec. Jestli jo, tak překvapí

i když jsem absolutně zklamanej a vůbec se mi tam ani nechce... mělo to vypadat takhle... ale protože to vypadá tak jak to vypadá... rozhodne kompostovač
http://www.autoblog.com/photos/scion-fr ... to-4074117
ps: s určitou modifikací bych naložil i 3 kompostéry...

ale je to o tom nic neměnit
Takže nejprve seznámím gt86 s komposterem... a pak se kdyžtak seznámíme i my... a nebo třeba taky ne... a to myslim fakt vážně... nejdřív se seznámí s drtičem humusu a pak případně se mnou

protože to co toyota provedla JE HUMUS z designerskýho hlediska, a i z praktickýho hlediska... ale třeba překvapí

kompostovač už se těší na meeting
Z designu scion conceptu v NY se dalo čerpat mnoooooooogo... přední lampy- ostrý, zadní lampy fantastický.... nasávání vzduchu- prolis v kapotě... mělo to šmrnc, bylo to sci-fi... já chtěl sci-fi kárku číslo 2... ale z nějakýho totálně šílenýho důvodu z tý krásy vzniknul ten patvar... kterej trošku zachrání už jen křiklavá pěkná barva... u toy oranžová, u subaru modrá... slabý, žádná drzost, provokace, futurismus, nadčasovost... NIC, pocit = 0 zamrznutí