mas pravdu je to naprd. U mna dovod rozborky bolo zbielenie skla aj paraboly od vyparov zo sek.lepidla. Totiž ulomila sa mi ta čepička pred ziarovkou a to by cez STK nepreslo- oslnovalo to( srnka to bola ...a toto sme vtedy nezistili)Teda lieh by na toto urcite nestacil. Nakoniec to islo CIFom na nadobí ( rada - lepsii je pripravok na lestenie chromu, hoci aj do kuchyne ) a na nedostupných miestach som to ocistil zrezaným drievkom - klasicka zapalka. Potom ten lieh a bolo to zase ciste . Lenže chcel som to trochu obnovit, lebo na jednom mieste sa mi podarilo pri "leštení" to mierne predrat a na takom cca. 4x0,5cm kusku som to zrkadlo v podstate odleštil a mam tam teraz flak. Skusal som to farbou v sprayi - zrkadlový chrom, ale nebolo to zdaleka ono ( nastastie som najprv urobil len skusku). nechal som to teda tak, furt lepsie jak bolo, nakoniec je to len hmlovka. Hlavne aby neoslnovala, svieti to aj tak iba symbolicky a vlastne to nejako velmi nepoužívam. Skor ide o STK aby to bolo ok.
každopadne je to už jedno, hmlovku som naspäť zalepil a teraz to schne.
Urcite to vyzera lepsie - predtým to bolo ako by mala carinka na jednom oku sedy zákal