DO nezamkyna auto

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

DO nezamkyna auto

Příspěvek od mil »

ahojte,
neviete cim to moze byt, ze DO (resp. alarm) nezamkne auto? Led zacne blikat, to znamena, ze alarm sa aktivuje, ale dvere sa nezamknu :( A dvere nejdu zatvorit ani rucne a ani klucom :shock:
Teda rucne ich zamknem, ak sedim vo vnutri auta a rucne prepnem zamok. Ale ked to iste spravim tak, ze som vonku (auto je prazdne) tak sa nezamkne.
Mam alarm meta a montovany je dodatocne.
Skusim vymenit baterku, ale zaraza ma, ze to nejde rucne...
Vdaka.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja som tento problem mal a bola to akasi poistka, slaba poistka ktoru mi potom vymenili
Obrázek
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

takze na uvod sa vymenila baterka v ovladani, no nepomohlo. takze po navsteve jedneho servisu skonstatovali, ze treba preprogramovat alarm..poslali ma inde, tam mi zasa povedali, ze alarm je asi ok..kedze sa aktivuje a ze mozno elektrika? kedze chlapik nemohol, poslal ma do dalsieho servisu. No a ze asi je nieco zlomene . Kedze vsak boli takmer 4 poobede tak uz to nestihali rozoberat. Toyotiak sa akosi umudril a aspon dvere spolujazdca isli klucom zavriet:-) Ostatne sa da zavriet zvnutra :) Tak dufam, ze to vydrzi, kedze som na dovolenke :) a autorizovany servis toyota tu nie je. Necham sa prekvapit, co budu chciet menit tam.
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j.cizek »

skus promerit kabely zda jsou pruchozí... u ridice kde ti vedou mizi dvermi a kasli... tam se lámou dráty... 80procent závad na dost autech....
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

vyriesene :D
bolo vyskocene tiahlo a preseknuty jeden kabel.
Nakoniec mi to spravil znamy v neautorizovanom servise, kedze v toyote mi dali termin az o dva tyzdne (elektrikar na dovolenke)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“