Centrální zamykání
Centrální zamykání
Na Yarískovi nám nefunguje centál u řidičových dveřích. Tyto jdou otevřít pouze manuálně klíčkem. Dálkovým ovladačem a nebo ani když odemknem klíčkem u spolujezdce se tyto dveře neodemknou- nezamknou. Nemáte někdo zkušenost s touto poruchou?
Toyota Yaris 1,3 vvt-i , 2003
Já mám podobný problém s centrálem u dveří spolujezdce. centrál tyto dveře neodemkne ani nezamkne. Ale naopak když zamykám tyto dveře nebo odemykám tak centrál na zbytku auta reaguje - tzn. že auto se odemkne i zamkne. 

Toyota Yaris 1.0 50kw r. 1999,
Ford Mondeo combi 2.2 TDCI 129kw r. 2009
Ford Fiesta 1.25 LPG 2009
Citroen C5 Combi 2.2 Hdi 2002
Ford Mondeo combi 2.2 TDCI 129kw r. 2009
Ford Fiesta 1.25 LPG 2009
Citroen C5 Combi 2.2 Hdi 2002
podobne mam skusenost ci uz s dverami spolujazdca alebo zadnymi dverami na strane sofera. Najcastejsie sa stane, ze sa neodomknu. Vtedy ich odomknem zvnutra. Horsie bolo, ked som zistila, ze som hadam dva tyzdne parkovala s otvorenymi dverami, kedze mi zle zapojili alarm v servise po oprave. Teraz len verim, ze sa zamkynaju. Prestala som to skusat..lebo mi to pride dost ako diagnoza skusat vsetky 4 dvere... Neviem ci to bolo nekvalitne namontovane, kedze central som si davala ako poziadavku pri kupe auta (nebol z vyroby) a cca po roku mi montovali alarm, alebo je to tiez uz bezna zavada