Prodám:díly z celého yarise....
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Prodám:díly z celého yarise....
červená barva mám skoro vše... obsah motoru 1.0 vše ostatní co budete chtít nafotím zdělím.
Mohl bych poprosit o foto a cenu za škr.klapku včetně volno. ventilu? Děkuji mail: peritoo@gmail.com
Mohl bych poprosit o nafocení vnitřních výplní dveří a zaslat fota i s cenou na honza.skerik@gmail.com ? Díky
Proč je nutný originál?agent64 píše:Ahoj nemáš náhodou zadní stěrač? Nedaří se mi sehnat originál kompletní celé rameno. Někdo mi ho utrhnul na parkovišti budu moc vděčný za odpoveď.
Japonská verze vozu http://aukro.cz/rameno-zadniho-sterace- ... 61297.html
Francouzská verze vozu http://aukro.cz/rameno-sterace-ramen-st ... 43739.html
Ale třeba to tam nějak nepasuje... nevím.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak polské díly jsou za trest.... je to jako čína..... píšou kvalita.... skus kupovat u autokelly starline díly uvidíš jak dlouho ti na autě vydrží a jak ti pujdou montovat pasovat......něbbo kup světla od firmy Depo a uvidíš rozdíl..... barva verzus to jak je napasovat kolikrát i problémy s vyndáním objímek na žárovky..... ale každý strůjce svého štěstí....
Já myslím, že je to jak co a jak kdy, protože ony se od sebe liší i jednotlivé série (nebo dokonce kusy). Já mám celkem dobré zkušenosti s díly z druhovýroby (musím zaklepat)j.cizek píše:Tak polské díly jsou za trest.... je to jako čína..... píšou kvalita.... skus kupovat u autokelly starline díly uvidíš jak dlouho ti na autě vydrží a jak ti pujdou montovat pasovat......něbbo kup světla od firmy Depo a uvidíš rozdíl..... barva verzus to jak je napasovat kolikrát i problémy s vyndáním objímek na žárovky..... ale každý strůjce svého štěstí....
Samozřejmě za ty prachy nemůžete čekat zázraky, ale zrovna toho zadního stěrače bych se zase tolik nebál. Jestli jede někdo na jistotu tak origo díly, ale ty taky vyrábí nějaká značka která je prodává i jako druhovýrobu. Takže ono je to všechno o informacích, které se špatně shánějí.
Já zajdu vždy do své oblíbene mototechny a tam si pokecám co a jak a a když pak díl nechci tak jej nepoužitý do 14ti dní mohu vrátit.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jo jo ...stejně ale jako koupíš zadní stěrač starline což prodavá autokelly stejný jako ten polský nebo čínský tak to nei snad druhovýroba ale tak něco po tom
kolikrát se stane že stěrač nestírá pak po celé ploše stěrače.... kup si starline na čelní okno a počkej až bude pršet
uvidíš kolik toho uvidíš 

Stejně ty díly vozí z polska všichni, jen tam se to kupuje za úplně jiné ceny.
Neměl by jsi tam prosímtě kompletní přední tlumiče?? Potřebuji teda jen uložení s dorazy a prachovkami, ale asi by se to blbě rozebíralo. Když tak mi prosímtě pošli fotky na zdes@volny.cz
Možná mě napadne, co bych ještě potřeboval.

Neměl by jsi tam prosímtě kompletní přední tlumiče?? Potřebuji teda jen uložení s dorazy a prachovkami, ale asi by se to blbě rozebíralo. Když tak mi prosímtě pošli fotky na zdes@volny.cz
Možná mě napadne, co bych ještě potřeboval.