Prodám:díly z celého yarise....

vše ohledně modelové řady Yaris
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Prodám:díly z celého yarise....

Příspěvek od j.cizek »

červená barva mám skoro vše... obsah motoru 1.0 vše ostatní co budete chtít nafotím zdělím.
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Jaký to je ročník? 5d nebo 3d?
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j.cizek »

je to 3dveřko... rv.2002
agent64
Člen Týmu

Příspěvek od agent64 »

Ahoj nemáš náhodou zadní stěrač? Nedaří se mi sehnat originál kompletní celé rameno. Někdo mi ho utrhnul na parkovišti budu moc vděčný za odpoveď.
perito
Navigátor

Příspěvek od perito »

Mohl bych poprosit o foto a cenu za škr.klapku včetně volno. ventilu? Děkuji mail: peritoo@gmail.com
Ste.eF
Člen Týmu

Příspěvek od Ste.eF »

Mohl bych poprosit o nafocení vnitřních výplní dveří a zaslat fota i s cenou na honza.skerik@gmail.com ? Díky
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j.cizek »

agent64 píše:Ahoj nemáš náhodou zadní stěrač? Nedaří se mi sehnat originál kompletní celé rameno. Někdo mi ho utrhnul na parkovišti budu moc vděčný za odpoveď.
bohužel stěrač byl mezi prvnímy věci co zmizely jako první
petr303
Člen Týmu

Příspěvek od petr303 »

agent64 píše:Ahoj nemáš náhodou zadní stěrač? Nedaří se mi sehnat originál kompletní celé rameno. Někdo mi ho utrhnul na parkovišti budu moc vděčný za odpoveď.
Proč je nutný originál?
Japonská verze vozu http://aukro.cz/rameno-zadniho-sterace- ... 61297.html

Francouzská verze vozu http://aukro.cz/rameno-sterace-ramen-st ... 43739.html

Ale třeba to tam nějak nepasuje... nevím.
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j.cizek »

Tak polské díly jsou za trest.... je to jako čína..... píšou kvalita.... skus kupovat u autokelly starline díly uvidíš jak dlouho ti na autě vydrží a jak ti pujdou montovat pasovat......něbbo kup světla od firmy Depo a uvidíš rozdíl..... barva verzus to jak je napasovat kolikrát i problémy s vyndáním objímek na žárovky..... ale každý strůjce svého štěstí....
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ale v yarise sú niektoré veci polské. napr. svetlomety a možno aj iné diely, no zatial som si všimol len svetlomety.
Sú sice "Valeo" - ale made in Polland
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Prosím,prosím pěkně co volant?Byl by??Pokud to teda není ten světlej.... :) díiky
petr303
Člen Týmu

Příspěvek od petr303 »

j.cizek píše:Tak polské díly jsou za trest.... je to jako čína..... píšou kvalita.... skus kupovat u autokelly starline díly uvidíš jak dlouho ti na autě vydrží a jak ti pujdou montovat pasovat......něbbo kup světla od firmy Depo a uvidíš rozdíl..... barva verzus to jak je napasovat kolikrát i problémy s vyndáním objímek na žárovky..... ale každý strůjce svého štěstí....
Já myslím, že je to jak co a jak kdy, protože ony se od sebe liší i jednotlivé série (nebo dokonce kusy). Já mám celkem dobré zkušenosti s díly z druhovýroby (musím zaklepat)

Samozřejmě za ty prachy nemůžete čekat zázraky, ale zrovna toho zadního stěrače bych se zase tolik nebál. Jestli jede někdo na jistotu tak origo díly, ale ty taky vyrábí nějaká značka která je prodává i jako druhovýrobu. Takže ono je to všechno o informacích, které se špatně shánějí.

Já zajdu vždy do své oblíbene mototechny a tam si pokecám co a jak a a když pak díl nechci tak jej nepoužitý do 14ti dní mohu vrátit.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ale hej ,petr303 má pravdu...fakt tých zadných stieračov by som sa nebál...No schválne-ako často sa tie zadné už používajú ?? 8)
j.cizek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od j.cizek »

jo jo ...stejně ale jako koupíš zadní stěrač starline což prodavá autokelly stejný jako ten polský nebo čínský tak to nei snad druhovýroba ale tak něco po tom :D kolikrát se stane že stěrač nestírá pak po celé ploše stěrače.... kup si starline na čelní okno a počkej až bude pršet :D uvidíš kolik toho uvidíš :D
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Stejně ty díly vozí z polska všichni, jen tam se to kupuje za úplně jiné ceny. :D

Neměl by jsi tam prosímtě kompletní přední tlumiče?? Potřebuji teda jen uložení s dorazy a prachovkami, ale asi by se to blbě rozebíralo. Když tak mi prosímtě pošli fotky na zdes@volny.cz
Možná mě napadne, co bych ještě potřeboval.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“