Yaris HSD
huli píše:ale tak do novembra to hadam niekto zacne robit nie? ked zacneme viacery tlacit na AS tak to musi prejst...
Nič nemusí...

To je niečo podobného ako ked som ešte cca pred 2-3 rokmi som si chcel dať "namontovať" denné led-ky v toyote. To bolo ešte v začiatkoch,ked u nás vyšla vyhláška o celodennom svietení.
V servise mi povedali,že to sice vedia urobiť,ale nakolko tento úkon nemajú v servisnom pláne(úkone?),tak mi nezaručujú ,že to (ne)bude podla vyhlášky vrátane certifikácie tých konkrétnych daných "spôsobilých" LED svetiel ...
Ešte v ten deń som napísal na centrálu do Prahy,či by nemohli v servise aj "oficialne" montovať tieto svetlá.Ide predsa o biznis a určite by to uvítali viacerí zákazníci,kedže už svietime celý deń...
Odpoved z Prahy bola:
Nie-Toyota o takomto servisnom úkone zatial neuvažuje a teda nemá ani v pláne.
Teraz tá pointa:
Môžeš tlačiť kolko chceš,no toyota - ako taká ak to nezávislé kúrenie nemontuje,tak to nemontuje..Bodka...

P.S. A predsalen -dnes je to už montované "oficialne"...že by to chcelo len čas????
( otázne je už len to,či sa to vôbec dá domontovať do daných modelov vozidiel ako takých..)
yaris
Ja som objednaval Yaris HSD Style + Senso, biela farba, 25.6. a termin dodania november, december.
Co sa tyka tempomatu, tak v BA na Vajnorskej to uz mali skusobne namontovane na ich predvadzaciu Yarisku a slapalo to bez problemov.
Typek tvrdil, ze nieje problem to namonotovat akurat som sa zabudol opytat na cenu.
Co sa tyka tempomatu, tak v BA na Vajnorskej to uz mali skusobne namontovane na ich predvadzaciu Yarisku a slapalo to bez problemov.
Typek tvrdil, ze nieje problem to namonotovat akurat som sa zabudol opytat na cenu.
webasto
Do toho aurisu predpokladam webasto s dialkovym ovladanim...mne staci casovac..takze tak 1300-1400..len v motorovom priestore nie je moc miesta a baterka 12V je vzadu.
Ku tempomatu.ten ma paky na oboch stranach volantu... na jednj + a na druhej minus? alebo je to riesene?
Ku tempomatu.ten ma paky na oboch stranach volantu... na jednj + a na druhej minus? alebo je to riesene?
dve
som sedel v klasickej yarise a ta mala dve take "kridelka" pod volantom.na jednej strane si pridaval na druhej uberal.ake je tam len jedna paka je to otazka len zohnat tu packu ako nahradny diel a namontovat ju tam..staci kukunut tu na fore auris a tam sa to riesilo