tellekeho Yarda Verso občas zlobí :-)

vše ohledně modelové řady Yaris
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Typický problém autorizovaných servisů.... pouze vyměňují díly podle manuálu. Naklápení levého světlometu mi taky nefunguje, zatím to neřeším, ale jednou na to přijde řada.
30000 za výfuk je trochu moc ne? To se jednalo o komplet vedení včetně katalizátoru a svodů ne? :-D Pokud si dobře pamatuju, tak zadní a prostřední díl stojí dohromady necelých 5500,- za originál.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

telleke píše:. Naklápení levého světlometu mi taky nefunguje, zatím to neřeším, ale jednou na to přijde řada.
No, najneskor do prehliadky na STK :? :?
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

I kdyz je integrovany do svetlometu, obcas jde vyndat - je tam na tom plastu naznacene kolecko, to vyvrtat, motorek vycvaknout a dat novy, zalepit a nazdar. Ale nevim, jestli lze motorek zvlast sehnat.
Ja zatim nemuzu rict na autorizovany servis nic spatneho tuk tuk tuk.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

No tak po necelém půl roce opět ložisko. V červenci jsem měnil levé přední ložisko za nové, musím podotknout, že jsem si připlatil skoro dvojnásobek za originální díl přímo od Toyoty. Bohužel, začalo hučet. Nu což, vyměníme, však už to máme natrénované :-D

Teď jeden menší postřeh pro ostatní.

Originální ložisko Toyota: výrobce NSK JAPAN, cena bez slevy včetně matice a pojistné podložky 2604,-Kč

Neoriginální ložisko FAG: výrobce NSK JAPAN, cena bez slevy včetně matice a pojistné podložky 1470,-Kč

Ano, jedná se o stejná ložiska, vypadají naprosto stejně, dokonce i všechny značky jsou naprosto stejné. Rozdíl pouze v krabičce, i když i FAG má červenou krabku :-D Doufám, že toto ložisko vydrží víc než 7000km a to předchozí bylo pouze "špatný kus".
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
toyotak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toyotak »

jeste k tomu prutokomeru, zalezi na km protoze se na vlaknech toho prutokomeru usazujou krastaly ktary se dostavaji z ovzdusi a tim narusi zereni vzduchu staci to jenom vycistit ne mechanicky ale chemicky a tim opet se zprovozni funkcnost je tento inzerat aktualni??? otakos@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Yaris“