Keeku ty asi nevis, komu jsi to napsal pokud ta tvoje reakce byla na me. Ja mam s CCCZ ty nejlepsi zkusenosti (lepsi nez s TF), ale to neznamena, ze budu vzdycky tvrdit, ze je vsechno bez chyb

EDIT: A chyby delam dokonce i ja sam

Libore,nevim jestli se to hodi probirat neci osobni zivot.Libore jsem si 100% jisty,ze David ma zenu doma a ty lzes!Z ceho jsi cerpal tedy nevim?Taky nevim,proc na me stale utocis?Dotkly se te nejak ty fotky?Spozoroval si na nich neco,co by te mohlo nejak kompromitovat nebo ti na nich neco ublizuje?O co jde?Vzdyt prece tu ridici jednotku nikomu nenabizim a nelezu ti do kseftu s WOLFY a VIPECY?libor12 píše:xmave: od jisté doby nezamykam,nic nemažu ani neupravuji. Je v sekci kde může řešit co chce,jestli je to jiné fórum nebo jeho dementni soused. Nikoho neuráží,nevyhrožuje,takže prozatím není důvod. Že to je David,jsem si na 100% jistý,respektive že příspěvky jsou napsané z jedné klávesnice. Znám nejenom ip,mac adresu,ale i sériové číslo desky a hd jeho počítače.Díky jednomu členovi asi víš kterému a "aféře" anonymních sms vlastním ne zcela legální sw,který jsem si kvůli tomu pořídil,a teď se hodil.jinak jak jsem zjistil,tak Davidoví utekla žena,docela ji chápu
on je svým způsobem nešťastný člověk,a holt v Karviné jsou drsní hoši.
Libore k tem tvym poznamkam je zbytecne se vyjadrovat,pro me je to nepodstatne.Ale k teto otazce,co jsi napsal se vyjadrim:,, Nevím a chci znát důvod proč na toto fórum píše kamarád davida z jeho počítače,když david tady ban nemá? Neumí se snad sám vyjádřit?"libor12 píše:takže teď jsi mě radeny,koukni!,celicasmane ujistil že jsi i david.du. Ve svém vzteku děláš chyby a zmínil jsi jednu věc,kterou věděl jen david.duještě jednou napis,že lžu a zveřejním důkaz v podobě soukromé zprávy a srdceryvného příběhu,který mi david.du poslal.,právě o tom jak mu utekla žena a jak se vrátila. Pokud to není pravda,lže on a ne já. Nedělám to,soukromí respektuji,ale v tomto případě udělám výjimku. Nevím a chci znát důvod proč na toto fórum píše kamarád davida z jeho počítače,když david tady ban nemá? Neumí se snad sám vyjádřit? Je nějak tím banem mentálně postižen? Ochrnul snad na horní končetiny? Fotky jsou mi úplně ukradené. Vim jen,že nedokážeš ani sparovat jednotku aem s počítačem. Jinak založ si téma v jedné ze sekci které jsem Ti doporučil.