Negativni zkusenost s CCCZ?

Tlachání o všem - bez zaměření!
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Libore mas to fuk. Ttreba to jedna osoba je. Ono o to tak uplne nejde. No .. postezoval si, ja mu na to teda i skocil ... Ale jak jsem napsal uz jinde - jsme na netu a pokud se tu nechcem fizlovat, melo se k nemu pristoupit jako k jine identite ... zvlast tim, ze se narozdil od sveho puvodniho ega choval slusne. Kopanec mohl dostat ve chvili, kdy by se choval jako original a klidne pri prvnim pripadu.

Keeku ty asi nevis, komu jsi to napsal pokud ta tvoje reakce byla na me. Ja mam s CCCZ ty nejlepsi zkusenosti (lepsi nez s TF), ale to neznamena, ze budu vzdycky tvrdit, ze je vsechno bez chyb :-) .. proste chyby se stavaji i v CCCZ

EDIT: A chyby delam dokonce i ja sam :-)
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

libor12 píše:xmave: od jisté doby nezamykam,nic nemažu ani neupravuji. Je v sekci kde může řešit co chce,jestli je to jiné fórum nebo jeho dementni soused. Nikoho neuráží,nevyhrožuje,takže prozatím není důvod. Že to je David,jsem si na 100% jistý,respektive že příspěvky jsou napsané z jedné klávesnice. Znám nejenom ip,mac adresu,ale i sériové číslo desky a hd jeho počítače.Díky jednomu členovi asi víš kterému a "aféře" anonymních sms vlastním ne zcela legální sw,který jsem si kvůli tomu pořídil,a teď se hodil. :) jinak jak jsem zjistil,tak Davidoví utekla žena,docela ji chápu :) on je svým způsobem nešťastný člověk,a holt v Karviné jsou drsní hoši. :)
Libore,nevim jestli se to hodi probirat neci osobni zivot.Libore jsem si 100% jisty,ze David ma zenu doma a ty lzes!Z ceho jsi cerpal tedy nevim?Taky nevim,proc na me stale utocis?Dotkly se te nejak ty fotky?Spozoroval si na nich neco,co by te mohlo nejak kompromitovat nebo ti na nich neco ublizuje?O co jde?Vzdyt prece tu ridici jednotku nikomu nenabizim a nelezu ti do kseftu s WOLFY a VIPECY?
Keeku,co se ti stalo na CCCZ,muzes resit tam,ban nemas.
Avensisu,presne si to trefil,asi nejak takhle David vypada,jak na tech dvou poslednich fotkach.

To ,ze nekdo muze mit kamose,ktereho pusti na svuj pocitac,je zrejme nepochopitelne vec,ktera prinejmensim zaslouzi ban,ikdyz clovek nic neprovede?
Budu se opakovat,ale ja v tom nic demokratickeho nevidim a CCCZ pro me proste neni,protoze Daviduv projekt zpusobuje problemy.Otazkou je tedy,proc tam vubec je?Kdyz o neho nikdo nestoji?Zamkly je malo.Tak ho smazte,stejne mit nekde projekt ke kteremu vlastni autor nemuze je hloupost.Sami sobe se tim vysmivate,jestli to dobre chapu.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

takže teď jsi mě radeny,koukni!,celicasmane ujistil že jsi i david.du. Ve svém vzteku děláš chyby a zmínil jsi jednu věc,kterou věděl jen david.du :) ještě jednou napis,že lžu a zveřejním důkaz v podobě soukromé zprávy a srdceryvného příběhu,který mi david.du poslal.,právě o tom jak mu utekla žena a jak se vrátila. Pokud to není pravda,lže on a ne já. Nedělám to,soukromí respektuji,ale v tomto případě udělám výjimku. Nevím a chci znát důvod proč na toto fórum píše kamarád davida z jeho počítače,když david tady ban nemá? Neumí se snad sám vyjádřit? Je nějak tím banem mentálně postižen? Ochrnul snad na horní končetiny? Fotky jsou mi úplně ukradené. Vim jen,že nedokážeš ani sparovat jednotku aem s počítačem. Jinak založ si téma v jedné ze sekci které jsem Ti doporučil.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ale jooo celkem se bavim :biggrin: :banana:
Tady se nemaže, aspoň myslim... Fakt si založ téma v sekci a piš si a foť si co hrdlo ráčí... radeny pseudonyme :lol: Ale nedoporučoval bych moc prudit, i když i já jsem občas prudil, ale zase sem měl dojem, že si to někdo zasloužil a nehodlám svý stanoviska měnit. Ať si každej píše co chce tady, ale mělo by to mít alespoň smysl v tom, že to bude v sekci... no- censoring no ban (pokud nejde o spam) ale když se někdo chová "moc drze" nelze definovat, obtěžuje, uráží, tak pak okej.... liquid registration... ať si založí novou a hraje si na lepšího člověka... lidi se neměněj v reálným životě většinou, ale ve virtuálním se můžou změnit což je zajímavý a svým způsobem psychologicky pozitivní :-)

Co se CZCC nebo jak se to jmenuje... jen jsem viděl, nahlídnul jako anonymous o co má jakoby jít... ne nemám zájem... nápad dobrej, realizace špatná, ba tragická... totálně tragická.
Je to moc o jednotlivci co si reguluje všechno... řekněme že jde o totalismus, v uvozovkách... už jen to, že bylo 90% všeho bez registrace locklýho, jen aby někdo měl údaje o registracích... teď (když sem si řikal jestli se něco změnilo, a čekal jsem spíš, že se sajtka otevře, tak ojhle týýý vole ona se ještě víc zavřela :-) no prostě jeden borec udělal graficky hnusnou ba odpudivou sajtku se stupidníma bannerama, celou zablokovanou a to odpovídá i o lidech.... zablokovaný, jakoby si hráli na nějakou mafii, nebo co tak potřebujou střežit? ty kecy? asi jo... no ne nemam zájem... někdo, nebo něco si hraje na moc uzavřenou komunitu a ještě se jakoby styděj nechat kecy online? fakt totalitou to smrdí na sto honů... ale jen muj názor.... nejsem s radenym nebo davidem, já si píšu sám za sebe.... a tak tomu bude vždycky. 8) moc uzavřený bejvaj panny, nebo děvky :lol:
už jen kdybych se tam regnul, tak bych měl pocit že mi na záda dejchá smrad nějakej lenin nebo pod, takovej fízláček... a hlídá si mě jako bych byl snad zvíře v zoo... takže asi tak nějak mý pocity vizuální z domény cccz fuj tajbl 8)

Tady už jsem se taky párkrát pohádal fest... modřejší ustoupí, ale dá kapky... pamatuju si tellkeho nebo jak se jmenuje ten pidižvík yaris co si leští světla :-) ignorujem se... to je jediný řešení, čteme se navzájem a ignorujem se... tolerujem se v uvozovkách tedy že :-) respektive serem na sebe. Lidi by měli víc umět splachovat sračky do hajzlu... než se jima zabejvat a vrtat se v nich... já splachuju celkem často a s radostí :lol: tedy někdo splachuje až když je plnej hajzl sraček a keců (na hajzlpapíru) a někdo splachuje i když tam pluje jen jeden keckoidní papír... jako já a seru na to :lol: ten kokot a ještě jeden, ten už je taky spláchlej v hajzlu, škoda jmenovat se snažili mi dát ban.... banana a já nezapomínám, ale každopádně bez šance.... positive tady si nikdo nebude rozkazovat a bonzáčky žerou v kldr, ať žije generalissimo :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Jo
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Microne tak tohle je tvůj NEJLEPŠÍ příspěvek co jsem od tebe na fóru četl!
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Si myslím taky,jen bych to shrnul do jednoho řádku, krátce.... spláchnout ty sračky :mrgreen: a už se v tom nebabrejte.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

libor12 píše:takže teď jsi mě radeny,koukni!,celicasmane ujistil že jsi i david.du. Ve svém vzteku děláš chyby a zmínil jsi jednu věc,kterou věděl jen david.du :) ještě jednou napis,že lžu a zveřejním důkaz v podobě soukromé zprávy a srdceryvného příběhu,který mi david.du poslal.,právě o tom jak mu utekla žena a jak se vrátila. Pokud to není pravda,lže on a ne já. Nedělám to,soukromí respektuji,ale v tomto případě udělám výjimku. Nevím a chci znát důvod proč na toto fórum píše kamarád davida z jeho počítače,když david tady ban nemá? Neumí se snad sám vyjádřit? Je nějak tím banem mentálně postižen? Ochrnul snad na horní končetiny? Fotky jsou mi úplně ukradené. Vim jen,že nedokážeš ani sparovat jednotku aem s počítačem. Jinak založ si téma v jedné ze sekci které jsem Ti doporučil.
Libore k tem tvym poznamkam je zbytecne se vyjadrovat,pro me je to nepodstatne.Ale k teto otazce,co jsi napsal se vyjadrim:,, Nevím a chci znát důvod proč na toto fórum píše kamarád davida z jeho počítače,když david tady ban nemá? Neumí se snad sám vyjádřit?"
No Libore je to prave proto,ze na CCCZ prave nezakazali vstup Davidovi,ale me,jestli to nechapes!
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud vim,tak ban má na cccz jak david.du tak radeny. David ho dostal za jeho chování k ostatním členům,které mírně řečeno se dá označit za hulvátské. :) potom si david pozve domů kamaráda,řekne mu co se mu stalo a kamarád ihned sedne a z jeho počítače odešle fotky. Dostane ban po upozornění také,protože je spojován s davidem. Není taky divu. Potom si radeny přijde stěžovat sem,přestože je nám to tady ukradené.. CCCZ je jiné fórum,s tímto nemá nic společného. Jen některé členy,kteří se tady také vyjádřili. To si zrovna tak můžeš stěžovat na TTS jehož jsou taky členy a jsou rádi že už tam david.du neobtěžuje. CCCZ je fórum samostatné a jeho vlastníkovi nelze nic nařizovat. Pokud rozhodne že už se tam nikdo nezaregistruje je to jeho právo. Takže pokud Ti to vadí mi to bereme na vědomí a to je vše co pro to můžeme udělat. Opakuji,že david.du,radeny atd tady ban nemá takže si může na tomto fóru svobodné otevřít téma a pokud se budou všichni ti alias chovat dle pravidel není důvod jim dávat ban. Víc nemám co bych k tomuto dodal.
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

Ne Libore tak to neni,neprisel jsem si sem ani tak postezovat,ale spise varovat.
Co pisou tvy kolegove z TTS je jejich nazor a ja jim ho neberu.Slovensky rozumim docela dobre,ale jejich slovenstina ma ze slovenstinou,kterou znam ja pramalo spolecneho(mozna,ze je to slovensko-madarstina ci co)?Kdyby jejich prispevky byly psane cesky mozna by mely vetsi ohlas,protoze vic lidi tady s fora by jim skutecne doslova a do pismene rozumelo.
ondrik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrik »

:D :D :D zabiiiiiil.....
doteraz som to len s usmevom cital ale toto mi nedalo...

gogel translate:
Doted sem to jen s usmevem cetl, ale ted mi to nedalo...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

LOL, translate ze Slovenstiny do Cestiny, to uz je moc :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

no a kurva életbe, hogy hova fajultak el a dolgok....

:D :D :D
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avensis Slovakia »

Riadne že medzinárodný konflikt tu bude či čo :lol: číčo :lol:

Doted jsem to jen s usmevem cetl, ale ted mi to nedalo...
Preklad:
Svahilčina :
Hadi sasa, mimi tu kusoma na tabasamu, lakini ilikuwa vigumu kwa mimi sasa ..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radeny: " Slovensky rozumim docela dobre,ale jejich slovenstina ma ze slovenstinou,kterou znam ja pramalo spolecneho(mozna,ze je to slovensko-madarstina ci co)?Kdyby jejich prispevky byly psane cesky mozna by mely vetsi ohlas,protoze vic lidi tady s fora by jim skutecne doslova a do pismene rozumelo " :arrow:
Obrázek
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE :-D
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

no zachvilu nebudem rozumet ani tomu co napise brnak:) kazdopadne mimo ip adresy atd. me zaujala jina vec pokud david pousti rad.. na pc bezne ve dve nebo ve ctyri rano jak sou psane nektere prispevky tak to musi byt supr kamosi ja bych si v noci dom pozval hezkou bloncku nez chlapa:)
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“