Odvodnění šíbru
Odvodnění šíbru
V celikářském fóru někdo zmínil odvodnění šíbru. Prý je to vyvedené někde vzadu před zadní kola a pak to může hnít. Přední odvodnění je vidět, vede někudy sloupkem a vypadá bezproblémově. Ale to zadní mě zajímá, to se moc vysledovat nedá. A předpokládám, že corolly to budou mít obdobně.
Neví někdo, kde přesně to končí, kudy to vede, a jak se to má udržovat.....?
Neví někdo, kde přesně to končí, kudy to vede, a jak se to má udržovat.....?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
U celicy to vede zadnim sloupkem na kazdy strane, je to gumova hadice o 1cm prumeru a je serizla do spicky, u me byla zasunuta dirou v nosniku prahu a tam nekde koncila. Chystam se do prahu navarit nastrcku kam to napojim, protoze budu menit cele prahy, tak uvidim 

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Hezky...!
Takže tohle je předpokládám (třídvéřová) Celica. Jestli jsem to správně pochopil, tak shora z kabiny to vede do prahu a odtamtud to má zřejmě vytékat jeho odtokovými otvory po délce, je to tak.....?
Jinak díky za obrázek. Já mám auto sice pětidvéřové, ale určitě to povede podobně, jenom najít ten správný sloupek....

Takže tohle je předpokládám (třídvéřová) Celica. Jestli jsem to správně pochopil, tak shora z kabiny to vede do prahu a odtamtud to má zřejmě vytékat jeho odtokovými otvory po délce, je to tak.....?
Jinak díky za obrázek. Já mám auto sice pětidvéřové, ale určitě to povede podobně, jenom najít ten správný sloupek....