ps: existuje jedna verze, pseudo verze 3.1.8 GT Racing HD, a funguje bez otravování v offline režimu, řekněme že je jakoby cracklá, a můžete si jí nainstalovat manuálně přes USB. Neotravuje... všechny auta jsou přístupný zadarmo a ihned pro Arcade, ale neni to nejnovější verze, neni tak optimalizovaná a neni tam to úúúúúžasný intro kde se ta kamera jako v nový verzi točí na silnici v menu kolem celicy... to je massive! Sem koukal že v tý nový verzi je celica dražší než supra, dobře dobře
tahle fachá a je tam návod v Turkish, tak si to přeložte
http://zasysaj.eu/gt-racing-motor-acade ... pksd-data/
brzo vyzkoušim mulťák... přes Wi-fi... u tý nový 1.4.0 verze, jetli to bude fachat, tak to bude masakr... starší verze s novou jsou nekompatibilní pro Wi-Fi multiplayer, případně dvě ty turecký verze spojit

co to je ale za verzi 3.1.8? Nechápu... ale fachá
noční update--- tak jsem vymazal tureckou verzi... a ejhle váš Vodafone smart 2 není kompatibilní? cooože, nejen že hra úplně zmizela z databáze... že jí foun ani nenajde, ale prej je nekompatibilní

WTF! Takže nová verze nejen že otravuje blbínky co si jí stáhnou oficiálně, ale ještě mi jí blokujete?

Motha fuckaz... go to hell! Takže Tahle hra je použitelná 100% jen Cracklá a manuálně nainstalovaná aby vyjebala s google play... asi tak... jako ostatně 99% her na pc

SMART 2? Crack it! Fuck them all
víte co je paradox? oficiální hra vám zasírá mobil/ počítač permanentně sračkama, kdežto kvalitní cracklá verze funguje, o nic se nesnaží, neotravuje a funguje

No ale že by mi google blokoval rovnou i instalaci tak to je vrchol všeho... to je vrchol drzosti

s tvrzením že nejsem compatible... kecy kecy drzooost!!!!
Nívod bez turečtiny

Na kartě SD si udělej složky Gameloft/Games/GTRacing/sem prdneš 150MB dat... pak si udělej na SD kartě složku APK/ a sem prcneš GTRacingMotorAcademyHD318en.apk , tohle pak otevřeš ve správci souborů, nainstaluješ a je to. bez hemzů

a kompatibilní jeeeje

Ještě zkusim najít podobnou novější verzi bez keců...