cuká se!!!!
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
cuká se!!!!
zdravim všechny!!..mám takovej menší větší problém!!..při prutšim zrychlení se začne jakoby dusit!!..a až se dostane do otáček tak se cukne přilepy mě do sedačky a jede!!..ale někdy i v těch vyšších otáčkách se cuká hlavně na dvojku a na trojku!!..nevim jak to líp popsat!!..??jo abych nezapomněl mam CELICU rv.91 2,0GTI předem díky za radu!!.. 

CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám
, pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!.... 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak díky no!!já myslel že jsem natankoval blbej benzin!!..protože to začalo dělat po tym!!..tak jsem vyjel nádrž!!.(což nebyl zas až tak velkej problém!!
)a koupil jsem novej palivovej filtr natankoval pořádnej benzin!!..skraja to bylo o trochu lepší a ted už to zase dělá!!.. 

-
- Věčnej rejpal
- Tygr
- Věčnej rejpal
Nemusí to být jen kabely
Auto stagnovalo pri akceleraci, takze dostalo nove svicky. Najelo cca 2000 km, opet neco podobneho. Takže přišly na řadu platiny, za dalších pár km jsem dával kabely, aby to bylo všechno ok. A opravdu je.
Ale olej/filtr, vzduch. filtr, KO rozvodu popr. vymena a kabely/svicky by se mely resit radeji po koupi. Clovek vetsinou ma nejake finance volne a neboli to tolik. Pak kdyz to prijde, tak auto odstavene a shaneni, bastleni v zajmu setreni a stres.. ono to za to moc asi nestoji.

Auto stagnovalo pri akceleraci, takze dostalo nove svicky. Najelo cca 2000 km, opet neco podobneho. Takže přišly na řadu platiny, za dalších pár km jsem dával kabely, aby to bylo všechno ok. A opravdu je.
Ale olej/filtr, vzduch. filtr, KO rozvodu popr. vymena a kabely/svicky by se mely resit radeji po koupi. Clovek vetsinou ma nejake finance volne a neboli to tolik. Pak kdyz to prijde, tak auto odstavene a shaneni, bastleni v zajmu setreni a stres.. ono to za to moc asi nestoji.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- Tygr
- Věčnej rejpal
Jo a s tim benzinem.. na to jsou taky naše holky haklive. Jednou jsem asi pred 4 lety vzal nejakou sragoru a spotreba sla o 2 litry nahoru a z dvoulitru byla kuckajici felicieDjDrone píše:tak díky no!!já myslel že jsem natankoval blbej benzin!!..protože to začalo dělat po tym!!..tak jsem vyjel nádrž!!.(což nebyl zas až tak velkej problém!!)a koupil jsem novej palivovej filtr natankoval pořádnej benzin!!..skraja to bylo o trochu lepší a ted už to zase dělá!!..

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak olej a olejovej filtr jsem taky vyměnil hned po koupi!!stejně tak svíčky!!a vzduchovej filtr tam mám ted novej sportovní!!..Tygr píše:Nemusí to být jen kabely![]()
Ale už jsem přišel čím to asi je!!..jak jsem se díval na ty kabely tak jsem zjistil že k jedné svíčce se dostává olej!!...to by mohlo byt podfoukly těsnění pod hlavou!!..

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem na to přišel!!..byl to zasranej vzduchovej filtr!!..už jsem ho sice pral i dřív ale jen tak kartáčkem a vodou!!..ale to moc nepomohlo!!tak jsem na to koupil ty sračky a už je z toho o5 stará dobrá Cecilka!!..bo i něco víc!!..